Segítség, terhes vagyok!

A valóság épp most kopogtatott be az ajtódon. Kisbabát vársz. Mit jelent ez? Azt, hogy egy aprócska ember növekszik benned. Pánik üzemmód indul.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2016. február 24. Gyarmati Orsolya

A valóság épp most kopogtatott be az ajtódon. Kisbabát vársz. Mit jelent ez? Azt, hogy egy aprócska ember növekszik benned. Pánik üzemmód indul.


Tökéletesen normális, ha megijedtél, aggódsz vagy teljesen sokkolt a helyzet. Mindig is védekeztél – tablettával, óvszerrel, vagy bármi mással. Csakhogy egyik sem garantál 100 százalékos védelmet. ..

Ne hagyd, hogy a félelmeid eluralkodjanak rajtad! Keress olyan embereket, akik támogatnak és szeretnek téged. Akik megnyugtatnak. Kerüld viszont azokat, akik megszólnának, vagy bűntudatot keltenének benned!

Tudatosítsd, hogy nem vagy egyedül. Minden nap nők százezrei fedezik fel, hogy várandósak. Sokan vannak hozzád hasonló helyzetben!

Olvass utána, mi is történik benned! Nézd meg, hogyan fejlődik a kisbabád, mekkora lehet most, és mi várható a következő hetekben!

Ha bizonytalan vagy, keresd meg a hozzád legközelebb lévő krízisterhességi központot. Egyeztess időpontot velük minél hamarabb, mert egészen biztosan van egy sor kérdésed.

Az abortuszt végző kórházakkal ellentétben a kríziscentrumok odafigyelnek rád és fontos nekik, hogy a lehető legalaposabban tájékoztassanak téged minden feltett és fel nem tett kérdéseddel kapcsolatban.

Amíg arra vársz, hogy eljöjjön a megbeszélt időpont, nehéz dolgod lesz. Egy perc alatt legalább ezer dolog motoszkál a fejedben. Végy egy nagy levegőt és kezdj el hinni magadban. Erősebb vagy mint gondolnád.

Amikor végre elmész a találkozóra, próbálj pozitív dolgokra gondolni. Olvasgasd az újságokat, szórólapokat és nyugodj meg: ez a beszélgetés jó dolgokat fog eredményezni. Megerősítenek például abban, hogy erős, független nő vagy, és mostantól… anya!

Amikor vége a találkozónak, még akkor is sokszor elragadhatnak a félelmeid. Egyrészt ne aggódj miattuk, másrészt ne hagyd, hogy átvegyék feletted az irányítást. Lehetőséged van arra, hogy életet adj egy embernek. És erre nem minden nőnek van esélye!

Forrás: Life Defender (via)