Sokkoló: így erősítik meg az abortuszklinikákon a magzatok halálát

Az abortuszpártiak igen széles látókörűnek tartják magukat. Ám amikor az abortusz valóságosságáról esik szó (pl. fotók, gyakorlati kérdések kapcsán), nagyon dühösek lesznek. 

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
abortusz
2015. február 09. Gyarmati Orsolya

Az abortuszpártiak igen széles látókörűnek tartják magukat. Ám amikor az abortusz valóságosságáról esik szó (pl. fotók, gyakorlati kérdések kapcsán), nagyon dühösek lesznek. 


Talán azért, mert valahol a szívük mélyén ők is tisztában vannak az abortusz barbár jellegével. Semmi nem bizonyítja ezt jobban, mint egy, korábban a Planned Parenthoodnál dolgozó alkalmazott története: Abby Johnson részletesen mesélt arról, mi tartozott a munkakörébe a PP-nál. Például az, hogy az abortusz után összeszedje a halott magzatok minden testrészét.

A Planned Parenthood a magzatokat „fogantatásból származó termékek”-nek hívja. Ez az abortuszklinikákon használt egyik szakzsargon. Johnson POC-technikus volt. A POC a fogantatásból származó termék (“Products of Conception”) rövidítése, ám az ott dolgozók sokszor mondogatták, hogy inkább a „gyerekdarabok” rövid kifejezése („Pieces of Children”)

Amerikában minden abortuszklinikán kell, hogy legyen egy POC-technikus, akiknek az  feladata, hogy a méhből eltávolított, darabokban kiszedett magzat testrészeit összeillesszék, így lehet ugyanis kideríteni, nem maradt-e a magzat valamelyik része a méhben, hiszen ha nem az egész magzatot távolítják el, az akár halálos fertőzéshez is vezet az abortuszon átesett nőnél. 

Talán vannak, akik kételkednek Johnson történetében, mivel az annyira rettenetes és felkavaró, hogy sokan nem is szeretnék elhinni, s az abortuszt támogatóknak sokkal egyszerűbb úgy gondolni a magzatokra, mint szövet- vagy sejtcsomókra, bármire, csak nem egy pici emberi lényre.

Válogatni egy meggyilkolt gyermek testrészei között…hogy jutottunk odáig, hogy ezt engedjük megtörténni?

Forrás: youngcons