Soros világméretű terve mindenhol zöld utat adna az abortuszoknak

Titkos dokumentumok kerültek elő Soros György tulajdonából, amelyekből kiderül: a milliárdos globális stratégiájában az a terv is szerepel, hogy a Föld minden egyes országában támogassa az abortuszt, elnyomva a pro life törvényeket és törekvéseket.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
abortusz
2016. augusztus 24. Gyarmati Orsolya

Titkos dokumentumok kerültek elő Soros György tulajdonából, amelyekből kiderül: a milliárdos globális stratégiájában az a terv is szerepel, hogy a Föld minden egyes országában támogassa az abortuszt, elnyomva a pro life törvényeket és törekvéseket.


A DCLeaks.com által kiszivárogtatott információk szerint létezik egy hároméves terv, amelyet Soros finanszíroz, s e terv keretében kívánja eltöröltetni a pro life törvényeket szerte a világon.

A titkos dokumentumok Soros Open Societies Foundations nevű alapítványának tulajdonát képezik és többek között a női jogok 2016-19-re vonatkozó, Soros-féle stratégiája is egyértelművé válik belőlük. A terv az, hogy először Írországra „csapnak le”, modellként használva az országot arra, hogy megmutassák, hogyan kell megsemmisíteni az élethez való jogot biztosító törvényeket.

„Ha Írországban, amely az egyik legszigorúbb abortusztörvénnyel rendelkezik a világon, sikerül véghezvinni a tervünket, azzal nagy nyomást gyakorolhatnánk más erősen katolikus országokra, például Lengyelországra, és bebizonyíthatnánk, hogy a változás lehetséges még a legkonzervatívabb helyeken is”, olvasható a dokumentumban.

Írország évtizedeken át volt a pro life mozgalom zászlóshajója. 1983-ban az ír alkotmányhoz csatolták a Nyolcadik Kiegészítést, amely egyrészt elismeri az anya élethez való jogát, másrészt kiterjeszti ezt a jogot a magzatra is, kijelentve, hogy meg is védi annak életét a fogantatástól kezdve.

A new yorki székhelyű Open Societies Foundations iratai szerint Sorosék a Nyolcadik Kiegészítés hatályon kívül helyezését tervezik, miközben hatalmas pénzeket csatornáznak olyan szervezetekbe, mint az Abortion Rights Campaign, az Amnesty International Ireland, valamint az Irish Family Planning Association.

„Soros György egy valódi abortusz-rajongó, aki számos abortuszcsoportot pénzel nagylelkűen”, mondta Matthew Vadum, a washingtoni Capital Research Center alelnöke a LifeSiteNews-nak. „Egyáltalán nem meglepő, hogy alá akarja ásni azt a védelmet, amit Írország nyújt a magzatoknak. Soros úgy gondolkodik, hogy ha egy olyan erősen katolikus ország törvényei semmissé tehetőek, mint Írországé, más országok hasonló törvényei is könnyedén érvényüket vesztik majd.”

„Írország bebizonyította, hogy igenis lehetséges az abortusz teljes betiltása, miközben az írek egyszersmind a világ élvonalába tartoznak a várandós nők életének védelmét illetően”, nyilatkozta Cara Sherlock, az Ireland’s Pro-Life Campaign munkatársa. „Sok ezer ír állampolgár köszönheti életét ennek a törvénynek.” Sherlock hozzátette: Soros kívülről tervezett beavatkozása sértő az ír lakosságra nézve.

The Open Societies Foundations dokumentumaiból az is kiderül, hogy az alapítvány Európában, Mexikóban, Zambiában, Nigériában, Dél-Afrikában, Tanzániában és Latin Amerikában is támogatni kívánja az abortuszokat.

Soros György jelenleg az USA 16. leggazdagabb polgára. A Forbes magazin szerint vagyona közel 25 milliárd dollár.

Forrás: Life Site News (via)