Szülők protestáltak a gyerekek korai szexualizálása ellen – megtámadták őket

Szombaton békés demonstrációt tartott 150 szülő. A tüntetést azért tartották, mert ellenzik az általános iskolában folyó szexuális nevelés módszerét.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2016. január 31. Gyarmati Orsolya

Szombaton békés demonstrációt tartott 150 szülő. A tüntetést azért tartották, mert ellenzik az általános iskolában folyó szexuális nevelés módszerét.


A szülőket üvegekkel, petárdákkal és hógolyókkal dobálták meg ellentüntetők, de elrepült néhány tojás is. A támadók elszakították a Besorgte Eltern hangsobeszélőine k a kábeleit, oldalakat téptek ki a bibliából és összegyűrve azokkal is megdobálták a tüntetőket.

A Besorgte Eltern nevű csoport azért vonult az utcára, hogy  hangot adjon annak a módnak, ahogy az általános iskolában (kötelezően) oktatják a gyerekeket a szex-szel kapcsolatos tudnivalókra. “Úgy véljük, a gyerekeink túl korán találkoznak szeuálitással kapcsolatos témákkal”, mondta el Matthias Ebert, az egyik szülő a Hamburger Morgenpostnak.

“Maradjatok távol a gerekeinktől!” “Az óvoda nem swingerklub!” “Hadd legyenek a gyerekeink gyerekek!” – ilyen és ehhez hasonló transzparenseket tartottak a sz ülők a magasba, amikor egyszer csak megrohamozta őket egy csoport szivárványszínű zászlót lengető csoport, akik a szexuális diverzitás és tolerancia mellett foglaltak állást.

Az “ellencsapat” agresszív támadása során egy 15 éves lány súlyos fejsérülést szenvedett.

Forrás: Life Site News (via)