Tanulj angolul, hogy sikeresebb legyél!

Ingyenes angol nyelvtanfolyam indul az Europeum és Buy-Way kereskedelmi központokban.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
angol
2016. szeptember 07. Csontos Dóra

Ingyenes angol nyelvtanfolyam indul az Europeum és Buy-Way kereskedelmi központokban.


Az emberek tisztában vannak azzal, hogy angol nyelvtudással jobban boldogulnak a munkaerőpiacon, teljesebbé válik a külföldi nyaralásuk, hatékonyabban és könnyebben kommunikálnak a világ bármely pontján. Korábban a nyelvtanulás nem mindenki számára volt elérhető, így felnőtt fejjel kellene pótolni a hiányosságokat. Ám az angol nyelvtanfolyamok általában költséges „mulatságok”, éppen ezért kihagyhatatlan lehetőség, amit a CPI Hungary Kft a vállalati felsőségvállalása részeként kínál. Az Europeum bevásárlóközpont, továbbá a Buy-Way kereskedelmi parkok ingyenes alapfokú nyelvtanfolyamokat indítanak szeptember hónapban mindhárom helyszínen. A résztvevők az angol nyelvtanfolyam elvégzéséről oklevelet kapnak.

Szeptember 13-án kedden Budapesten a Blaha Lujza téri Europeum bevásárlóközpontban, szeptember 14-én szerdán a dunakeszi Buy Way-ben (Líra könyvesbolt) és szeptember 15-én csütörtökön a soroksári Buy Way-ben (Líra könyvesbolt) kezdődnek a kurzusok. Mindhárom tanfolyamon az angol nyelvórák a munkaidő után, 18 órakor kezdődnek és hatvan percig tartanak heti egy alkalommal 14 héten keresztül, egészen decemberig. Az ingyenes angol tanfolyamra mindenki csatlakozhat, de a résztvevők száma limitált és a jelentkezés sorrendjében fogadják a regisztrációkat.

A Studio Italia Olasz Nyelvi és Idegenforgalmi Központ által életre hívott Second Language School Nyelviskola tapasztalt nyelvtanárai a mindennapokban jól hasznosítható, beszédcentrikus angol nyelvismeretet nyújtanak. A Studio Italia több mint 25 éve működik a nyelvoktatás területén, innovatív szemléletével országszerte kiérdemelte a nyelvtanulók elismerését.  

Jelentkezés: Eniko [dot] TOMOR [at] eur [dot] cushwake [dot] come-mail címen lehetséges.