Családháló

Kezdőoldal Háttér Tisztújító közgyűlést tartott a Nagycsaládosok Országos Egyesülete

Tisztújító közgyűlést tartott a Nagycsaládosok Országos Egyesülete

Kardosné Gyurkó Katalin lett a NOE új elnöke. A Nagycsaládosok Országos Egyesületének tisztújító közgyűlésén új elnököt, új főtitkárt és új elnökséget választottak a tagok. 

Írta: Vajda Boglárka,
Kardosné Gyurkó Katalin lett a NOE új elnöke. A Nagycsaládosok Országos Egyesületének tisztújító közgyűlésén új elnököt, új főtitkárt és új elnökséget választottak a tagok. 

Kardosné Gyurkó Katalin ötgyermekes édesanya, korábban a NOE főtitkára volt, munkájáért 2014-ben Magyar Arany Érdemkereszt állami kitüntetésben részesült. Az új elnök tevékenységével erősíteni szeretné a nagycsaládos helyi szervezetekkel való együttműködést, az egyesület gazdasági alapjait, valamint a NOE közösségeit.
 
A főtitkári teendők ellátásával a közgyűlés Bodroghelyi Csabát bízta meg, aki kétéves időtartamra vállalta a megbízást. Az új elnökségi tagok: Fekete László, Joó Kinga, Komjátiné Bartos Nóra, Dr. Kutassy Jenő, Tóthné Nácsa Irén, Török Gábor Istvánné, Vári Ferenc lettek. Póttagként Hordósné Szabó Erika és Feketéné Battyáni Katinka jelölését fogadta el a tagság.
 
A közgyűlés alkalmával az egyesület díjazta azokat az önkénteseket és támogatókat, akik a legtöbbet tettek a családokért. A megjelent cégek, támogatók és tagok számára munkájuk, illetve támogatásuk köszöneteként NOE-díjakat, Hűség-díjakat, Bölcső-díjakat és okleveleket adott át az Egyesület.

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
Hillary Clinton elszólta magát abortusz-ügyben?

A volt first lady-t - aki most elnökjelölt-aspiráns - heves kritikák érték mindkét oldalról egy wisconsin-i demokrata kampányeseményen elhangzott beszéde...

Close