Családháló

Kezdőoldal Média Babák vs. gusztustalanul evő emberek – új, provokatív videó az anyatejes táplálás védelmében

Babák vs. gusztustalanul evő emberek – új, provokatív videó az anyatejes táplálás védelmében

Időről időre felröppennek hírek olyan édesanyákról, akiket nyilvános helyen történt szoptatás miatt ért atrocitás. Azok, akik támadják ezeket az édesanyákat, általában olyan arrogáns stílusban teszik ezt, hogy nehéz visszavágni. Erre a célra készült most ez a videó.

C.L.,

Sajnos időnként felröppennek hírek arról, hogy egy édesanyát azért ér atrocitás, mert a lehető legtermészetesebb módon táplálja gyermekét. Legutóbb hazánkban is történt egy nagy port felkavaró eset, amikor egy pláza biztonsági őre szólította fel anyát és gyermekét a távozásra nyilvános szoptatás miatt.

Ám úgy tűnik, nem csupán itthon létező jelenségről van szó, és általános jellemzőként elmondható, hogy a támadók ilyenkor nem válogatnak az eszközökben, a sok sértést pedig általában az anyukák kénytelenek lenyelni.

Valószínűleg ezért született meg ez a provokatív, ám annál szemléletesebb videó, melyből jól látszik, milyen elferdült dolog kifogásolni egy kisbaba étkezését a jóízlésre hivatkozva.

This Sucks

This short film about breastfeeding is BRILLIANT 👏🏻👏🏻👏🏻Credit: Jonathan Lawton @othercrowd

Közzétette: Channel Mum – 2017. augusztus 8., kedd

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
Rendrakás: mikortól várható el?

Elvárható-e egy kisgyermektől, hogy kivegye a részét az otthoni rendrakásból? Te mikortól bíznád meg ilyen feladatokkal? Mégis hány éves kortól...

Close