A világ legszebb karácsonyi boltja

Németországban a karácsonyi hagyományok igen erősek. Innét származik az adventi koszorú, az adventi naptár, de a karácsonyfa állítás szokása is. A német kisvárosokban, egyes források szerint, már a középkorban elindult a karácsonyi vásárok forgataga. Kukkantsatok be a világ legszebb karácsonyi boltjába!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2015. december 17. Aipmilo

Németországban a karácsonyi hagyományok igen erősek. Innét származik az adventi koszorú, az adventi naptár, de a karácsonyfa állítás szokása is. A német kisvárosokban, egyes források szerint, már a középkorban elindult a karácsonyi vásárok forgataga.


Rothenburg az egyik legfestőibb német kisváros. Itt működik a mára piacvezető, karácsonyi díszeket készítő családi vállalkozás. Igen finom kézimunkát igénylő alkotásaik a legjobb anyagokból, aprólékos figyelemmel készülnek. A bolt mellett múzeumot is nyitottak, ahol egész évben karácsonyi varázsvilág várja a látogatókat.

Nézzetek be ti is ebba a csodavilágba! További képeket pedig honlapjukon találhattok, ahol borsos áron a világ leggyönyörűbb karácsonyi díszei közül is rendelhettek.