Családháló

Kezdőoldal Otthon és trend A világ legszebb karácsonyi boltja

A világ legszebb karácsonyi boltja

Németországban a karácsonyi hagyományok igen erősek. Innét származik az adventi koszorú, az adventi naptár, de a karácsonyfa állítás szokása is. A német kisvárosokban, egyes források szerint, már a középkorban elindult a karácsonyi vásárok forgataga. Kukkantsatok be a világ legszebb karácsonyi boltjába!

Írta: Aipmilo,

Németországban a karácsonyi hagyományok igen erősek. Innét származik az adventi koszorú, az adventi naptár, de a karácsonyfa állítás szokása is. A német kisvárosokban, egyes források szerint, már a középkorban elindult a karácsonyi vásárok forgataga.


Rothenburg az egyik legfestőibb német kisváros. Itt működik a mára piacvezető, karácsonyi díszeket készítő családi vállalkozás. Igen finom kézimunkát igénylő alkotásaik a legjobb anyagokból, aprólékos figyelemmel készülnek. A bolt mellett múzeumot is nyitottak, ahol egész évben karácsonyi varázsvilág várja a látogatókat.

Nézzetek be ti is ebba a csodavilágba! További képeket pedig honlapjukon találhattok, ahol borsos áron a világ leggyönyörűbb karácsonyi díszei közül is rendelhettek.

 

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
Hogyan óvjuk értékeinket és saját magunkat az adventi időszakban?

Igyekeztünk a lehető legtöbb és leggyakrabban előforduló hibákra felhívni a figyelmet, segítséget nyújtani egy elveszett gyermek esetében és a zsebtolvajok...

Close