Ajánló: Valódi értéket közvetítő magazin gyerekeknek

Szeretnétek a gyermeketeknek egy olyan magazint, ami értéket közvetít és  közben megismerteti őket a világgal? Próbáljátok ki a CikkCakk magazint, ami keresztény szemléletmóddal terelgeti a fiatalokat.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
ajánló
2015. október 02. Csontos Dóra

Szeretnétek a gyermeketeknek egy olyan magazint, ami értéket közvetít és  közben megismerteti őket a világgal? Próbáljátok ki a CikkCakk magazint, ami keresztény szemléletmóddal terelgeti a fiatalokat.


A Family CikCakk gyermekmagazin megjelenésének második évfordulójához érkeztünk. Lapunk elsősorban a keresztény családban növekedő, illetve az egyházi iskolába vagy hitoktatásra járó alsó tagozatos gyermekeket szólítja meg, akik valamilyen keresztény egyházhoz és gyülekezethez tartoznak, vagy legalábbis nyitottak a keresztény értékek iránt. A CikCakk magazin tematikus lapszámai a valós élet kérdéseit próbálják körbejárni a mai gyerekeknek szánt izgalmas formában, többek között a bibliaismeret, a természet- és társadalomtudományok, a művészetek vagy a sport területéről. A lapszámok kiválóan felhasználhatók a hit- és erkölcstan órákhoz, illetve a hitoktatáshoz is, miközben a cikkek és játékos feladatok szabadidős olvasmányként is lekötik a gyermekek figyelmét – tudta meg a Családháló.hu

Szerkesztőink számára nagyon fontosak az olvasói igények, a hitoktatók és a szülők véleménye. Az eddigi visszajelzéseknek köszönhetően lapunk nagyobb formátumban és rövidebb szövegekkel jelenik meg, hogy a legkisebbeknek is minél több sikerélményt adhasson a CikCakk magazin olvasása.

Kérjük, segítsen minket azzal, hogy kitölti ezt az egyszerű kérdőívet, amellyel értékelheti az eddig megjelent lapszámokat!  A kitöltők számára akár példányokat is tudunk küldeni a korábbi számokból – a készlet erejéig –, hogy lehetőségük legyen a gyermekek közötti munkában is kipróbálni magazinunkat. Jelentkezni a magazin [at] cikcakk [dot] hu címen lehet név, telefon, példányszám, illetve postacím megadásával.

Magazinunk honlapján a legutóbbi lapszám néhány oldalát is megtekintheti:

http://cikcakk.hu/lapozz-bele/*.*