Apukák és vicces hashtagjeik a közösségi médiában

A #hashtag lényege, hogy segít az embereknek, hogy ráleljenek a többiek azonos mondandójára a közösségi médiában. Mit taggelnek az apák itthon és külföldön? Mutatjuk.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2015. szeptember 29. Csontos Dóra

A #hashtag lényege, hogy segít az embereknek, hogy ráleljenek a többiek azonos mondandójára a közösségi médiában. Mit taggelnek az apák itthon és külföldön? Mutatjuk.


Múlt héten átbeszéltük, hogyan érdemes használnunk a közösségi médiában a #hashtaget, valamint megmutattuk az édesanyák mit osztanak meg a nagyvilággal. Úgy láttuk kedvelitek összeállításunkat, ezért úgy gondoltuk érdemes lenne belesni az apukák közösségi oldalaira is.

Valld be, mindig fúrta az oldalad a kíváncsiság, hogy mégis mit csinálhatnak kettesben mikor te “felügyelet” nélkül hagyod őket. Mi most utánajártunk és nagyon szórakoztató képeket találtunk a közösen eltöltött időről. És, hogy ezt a közösen eltöltött időt milyen #hashtag alatt jelzik? #daddytime, #dadfunny, #dadlife, #daddydaughtertime #daddysboy

Forrás: @chelsssssxo

Forrás: @elpezestudio

Forrás: @brittanylswan

Forrás: @nordstromjunkie

Forrás: @wallejk

Ha úgy érzed a képek nem elég meggyőzőek számodra, akkor nézd meg a videót, hogy lásd, mennyire jól szórakozik apa és gyeremeke. Vagy csak apa?

A közös játék után pedig jöhet a jól megérdemelt pihenés. Mi csak olvadozunk ezeken a képeken…

Egy szuper édesapa nemcsak a gyerek fárasztásában veszi ki a részét, hanem az utána következő “feladatokból” is. Az már csak hab a tortán mikor a nagy mókázás után mindketten kidőlnek. Hashtagből természetesen ezeknél a képeknél sincs hiány: #apacsakegyvan #daddyslilgirl, #dadandson, #apasag

Forrás: @vanhaipossible

Forrás: @ag_risco

Forrás: @slmarchello

Forrás: @welshshortround

Forrás: @themrsbojorquez

Forrás: @hi_mommie

Mielőtt azt hinnénk, hogy mennyire könnyű dolga van egy édesapának nézzük meg, milyen keményen dolgoznak azért, hogy elmondhassák magukról, ők bizony jó apák…

#dadfun, #dadfunny, #dadlife, #daddys jelek bizonyítják, itt bizony mindent bevetnek a gyermekük szeretetéért az apukák.

Forrás: Facebook/Jerry Citarella
Forrás: @jeff33418
 
Forrás: @hennaasemalta
 
Forrás: @seoulfully.dmv