Édesapa és lánya = tökéletes páros

A floridai Phillippe Morgese akkor maradt egyedül a kislányával, amikor az még csak egy éves volt. Mint lányos apának, lassan meg kellett tanulnia bánni a kicsi hajával is. Először csak szimpla csattokkal kezdte, majd egyre bátrabban - fonatokat, copfokat - kreált a kislánynak. Ma már őrült népszerű!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2015. október 08. Szaurella

A floridai Phillippe Morgese akkor maradt egyedül a kislányával, amikor az még csak egy éves volt. Mint lányos apának, lassan meg kellett tanulnia bánni a kicsi hajával is. Először csak szimpla csattokkal kezdte, majd egyre bátrabban – fonatokat, copfokat – kreált a kislánynak. Ma őrült népszerű!


Addig addig űzte ezt a már hobbivá váló szülői feladatot, amíg elkezdtett más apukáknak oktatást ajánlani azzal a merész ötlettel, hogy ha neki is adódott ilyen gondja, biztos vannak sorstársai is. “A lányom barátnői egyöntetűen megdicsérték a munkámat, és szerettem volna, ha ezt az örömöt más apák is megéreznék” – vallja a mackós kiállású apuka. Az oktatásért nem kért pénzt, ma már Facebook oldal és a Daddy daughter Hair Factory vállalkozás jelzi, hogy apa-lánya tandem nemcsak örömöt, de megélhetést is biztosít. A Facebook-on közösségi szervezetként van bejegyezve, ami sejteti, hogy nem üzleti, hanem inkább “emberi” vállalkozás. Hiába, bátraké a szerencse!