Elindult a “Meleg otthon – boldog család” pályázat

"Meleg otthon - boldog család" címmel hirdetett felhívást a Fiatal Családosok Klubja. A pályázatra családok jelentkezését várják, akik egy kérdőív kitöltésével tudnak jelentkezni.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
ficsak
2019. március 28. FICSAK

A Fiatal Családosok Klubja remek lehetőséget kínál családok számára az Innova Bau Kft. jótékony felajánlásának köszönhetően. E hónapról kezdve keresik azokat a családokat, akik számára nagy segítség lenne otthonunk fűtésrendszerének felújítása, korszerűsítése. A szerencsés családokat a pályázatot benyújtók közül választják ki.

A kiválasztott családoknak régi elavult, vagy elromlott gázkészülék helyére egy modern, kondenzációs kazánt szerel majd fel térítésmentesen a FICSAK közreműködésével az Innova Bau Kft. csapata egy előzetes felmérést követően. Olyan családok jelentkezésére számítanak, akik számára önerőből nem lenne lehetséges vagy nagyon megterhelő lenne anyagilag egy ilyen csere.  Az új kazán bekötésével járó engedélyek beszerzését is vállalja a cég, akik idén minden hónapban szeretnék biztosítani ezt a lehetőséget egy családnak.

A kiválasztott családok számára ez a megoldás költséghatékonyabbá teszi majd a fűtést, valamint biztonságosabbá is válik otthonuk, hisz a régi elavult, gazdaságtalan fűtési rendszerek általában már nem felelnek meg a biztonsági előírásoknak.

Bővebb tájékoztatás a FICSAK weboldalán található.