Lebukott a cambridge-i hercegné titkos stylistja

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2013. november 08. Szaurella

Lebukott Katalin hercegné titkos stylistja

Mindig is sejtettük, hogy a divatikonná avanzsált Katalin hercegné a legtöbb tehetős hírességhez hasonlóan rendelkezik személyes stílustanácsadóval, de azt sosem gondoltuk volna, hogy az ő esetében éppen az egyik legjobban barátnője, a belsőépítészként dolgozó Emilia Jardine-Paterson a szerencsés „öltöztetőnő.”

A 31 éves barátnő – aki nemrég az ifjú György herceg egyik keresztanyja lett – még a neves Marlborough College-ban koptatta együtt a padot Middletonnal – írja a graziadaily.co.uk. A magazin értesülése szerint Jardine-Paterson már évek óta felügyeli Katalin hercegné irigylésreméltó ruhatárát, és kifinomult stílusa minden bizonnyal nagy hatással van a hercegnére.

„Kate csodálja Emilia stílusát. Emilia egyre fontosabbá vált számára, Kate mindig is hallgatott rá. Próbálja kizökkenteni Kate Middletont a semleges árnyalatoktól a színes és mintás ruhadarabok felé. Emilia szereti a vintage-t és Kate-et is próbálja rávenni, hogy legyen öltözzön érdekesebben. Már az iskolában is ugratta Kate-et a seszínű ingei és a szőrme mellénye miatt” – mondta egy meg nem nevezett forrás a lapnak.

A barátnő rendezte be a házaspár frissen felújított otthonát is a Kensington-palotában. „Emilia megtartotta szellemiséget, amikor Kate tanácsot kért tőle a belső dekorációkkal kapcsolatban. Kate szerette volna, hogy minden bézs és semleges színű legyen, de Emilia ösztönözte a többféle szín használatra. Emiliának több kötődése is van a családhoz. David, a férje, Vilmos herceg egyik etoni barátja, testvére pedig randizgatott Pippa Middletonnal” – tette hozzá a forrás.