Lecsapnál egy jó könyvre? Itt a lehetőség!

A Harmat Kiadó tisztelettel meghívja Önt és kedves családját a héten két könyvbemutatójára. Munka után lazításképpen kell ennél jobb elfoglaltság?

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2015. november 23. Csontos Dóra

A Harmat Kiadó tisztelettel meghívja Önt és kedves családját a héten két könyvbemutatójára. Munka után lazításképpen kell ennél jobb elfoglaltság?


Szerdán délután ötórai kezdettel bemutatásra kerül Scott B. Rae Erkölcsi döntések – Bevezetés az etikába című könyve. Az ünnepélyes bemutató mellett a témában kerekasztal-beszélgetésben is részt vehetnek az érdeklődők.

A kerekasztal-beszélgetés résztvevői:

  • Dr. Tomka János, a KRE Állam- és Jogtudományi Karának tanára
  • Dr. Vassányi Miklós, a KRE Bölcsészettudományi Karának tanára
  • Dr. Zsengellér József,  a KRE Hittudományi Karának tanára
  • Dr. Szűcs Ferenc,  a KRE Hittudományi Karának professzor emeritusa

A beszélgetést vezeti Dr. Ferenczi Andrea, a KRE Pszichológiai Intézetének adjunktusa, a könyv felelős szerkesztője, az est házigazdája pedig Dr. Herjeczki Kornél, a Harmat Kiadó igazgatója lesz.

A könyv a helyszínen 30% kedvezménnyel vásárolható meg.

Helyszín: Károli Gáspár Református Egyetem, Bölcsészettudományi Kar, Díszterem (Budapest VIII. ker., Reviczky utca 4. 1. emelet).

A hangszerek mi vagyunk

A Harmat Kiadó és a Bolyki Brothers szeretettel meghívja Önt és kedves családját a zenés könyvbemutatójára november 29-én. A hangszerek mi vagyunk című kötetben a 30 éves Bolyki Brothers tagjaival beszélget Gégény István.

Harminc éve énekel hangszerek nélkül öt életvidám fiatalember, akik humorral fűszerezett különleges stílusát világszerte ismerik és szeretik. A velük készült interjúkötetben bepillantást engednek abba a műhelymunkába, amely létrehívta, a mai napig alakítja és lendületben tartja együttesüket.

A hét órakor kezdődő koncert után az együttes tagjai dedikálják könyvüket, amely egészen frissen érkezik a nyomdából a helyszínre. Az interjúkötetről Malek Andrea így nyilatkozott: „Hol a sírástól, hol a nevetéstől könnyezve olvastam végig a könyvet. Charlie röviden és tömören így fogalmazott: Szív, lélek, tehetség felsőfokon!

Helyszín: Szent Margit Gimnázium dísztermében (Budapest XI., Villányi út 5–7.)

A belépés mindkét könyvbemutatóra ingyenes.