Legyen olyan tökéletes a házasságod, mint a hercegi párnak

Katalinról és Vilmosról minden képen sugárzik a boldogság, talán nem is csoda, hogy őket választotta a Daily mail a világ legtökéletesebb párosának. Vajon mi az ifjú házasok titka?

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
béke
2015. október 09. Csontos Dóra

Katalinról és Vilmosról minden képen sugárzik a boldogság, talán nem is csoda, hogy őket választotta a Daily mail a világ legtökéletesebb párosának. Vajon mi az ifjú házasok titka?


Sok házasság azért fut zátonyra, mert elveszik az intimitás a hétköznapokban. A család mellett arra is kell időt szánni, hogy apa és anya újra nő és férfi legyen. Kívülről nézve a hercegi pár boldogsága és szerelme határtalan. Vajon mi az ifjú házasok titka? Íme, néhány lehetséges indok a Blikktől.

  • Sosem féltek megmutatni a világnak, mennyire szeretik egymást. A kezdetektől felvállalták kapcsolatukat annak minden tökéletességével és hibájával együtt. Amikor csak tehetik együtt jelennek meg a rendezvényeken, ami erősíti a kapcsolatukat.
  • Közös érdeklődési körük van: mindketten imádnak utazni, rajonganak a művészetekért és gyakran jótékonykodnak. A legjobb, hogy barátaik is közösek, így együtt tudnak kikapcsolódni is.
  • Fő az intimitás! Nincs olyan pillanat, hogy a hercegi pár ne érintse meg egymást, ami azért fontos, mert az érintés kötődést alakít ki a felek között. A szemkontaktus sem elhanyagolható.

Forrás: dukeandduchessofcambridge.org

  • Együtt töltik a szabadidejüket. Katalin és Vilmos is imádja a  teniszt valamint úszni is szívesen mennek kettesben. A szerelmesek nem csupán együtt sportolnak de szurkolóként is látni őket különböző meccseken.
  • Szeretnek nevetni. Semmiségnek tűnik, de nagyon jó tesz egy kapcsolatnak, ha a felek tudnak együtt, akár egymáson is nevetni. Vilmos és Katalin nemcsak otthon, de a nyilvános eseményeken is szívesen mókáznak együtt.
  • Mind a ketten hasonló értékeket tartanak fontosnak. A herceg és a hercegné is családcentrikus és szívesen töltenek időt a rokonaik társaságában.