Minket meggyőzött – így veszünk lakást mi (6.)

Most, hogy már láttátok az új lakást, biztosan érthető, miért feszegettem a régi nyílászárók, parketta, faanyagok megmentésének kérdését. Azon túl persze, hogy alapból mindig is nagyon érdekelt ez a téma, most különösen is érintettek lettünk.Bizonyára ezért is választunk ilyen lakást, amilyent, patinás anyagokkal. De mit kezdünk mindezzel?

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
átalakítás
2014. február 21. Szaurella

Most, hogy már láttátok az új lakást, biztosan érthető, miért feszegettem a régi nyílászárók, parketta, faanyagok megmentésének kérdését. Azon túl persze, hogy alapból mindig is nagyon érdekelt ez a téma, most különösen is érintettek lettünk.Bizonyára ezért is választunk ilyen lakást, amilyent, patinás anyagokkal. De mit kezdünk mindezzel?Az elkövetkező időszak éppen annak a megtervezésével telik majd, hogyan lehet a lehető legjobbat kihozni a meglevő adottságokból. Izgalmas lesz megmutatni, miből mi alakul, miért éppen az adott megoldás mellett döntöttünk. Addig is megmutatjuk, mi minden tetszett meg ebben a lakásban.

1. Az első és legfontosabb az elrendezés, a tájolás és az elhelyezkedés volt.
A jelenlegi elrendezését persze elképesztően ötletesen lehetne megváltoztatni, de így is jó és élhető, ahogy most van. Tehát, dönthettünk úgy is, hogy nem alakítjuk át a tereket, marad minden a helyén. Ennek a büdzsé az oka. Viszont cserébe szép tágas lakást kaptunk: három nagy szobát, étkezős konyhát, szép előszobát.