Nem mellékes helyiségek – gardrób

A kiszolgáló helyiségekről szóló kis sorozatunk befejező részéhez értünk. Mégpedig ahhoz a helyiséghez, amely a legtöbb nő vágya: a gardróbhoz.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2014. szeptember 24. Gyarmati Orsolya

A kiszolgáló helyiségekről szóló kis sorozatunk befejező részéhez értünk. Mégpedig ahhoz a helyiséghez, amely a legtöbb nő vágya: a gardróbhoz.


Talán a kamráról és a mosókonyháról könnyebben le tudunk mondani, de egy jó kis kulisszáról, budoárról… Akinek mégsem kell, mert ügyesen szervezett, tervezett, merítsen hasznos tanácsokat. Aki pedig ezután tervez, semmiképpen ne hagyja ki!
Panyi Zsuzsi, aki a korábbi kamráról és a háztartási helyiségről mesélve már lenyűgözte az olvasót a gyakorlatiasságával, a ruhák tárolásáról is megosztja hasznos tapasztalatait.

Ékszertervezőként fontos számomra az öltözködés, és ennek otthoni „fellegvára” a gardrób. A blogomon sokat írtam már az ideális ruhatár kialakításáról. Erről itt is szeretnék néhány gondolatot megosztani. Hiszen ahhoz, hogy ne érezd minden reggel a nincs-mit-felvennem érzést, tudatosan kell kialakítani a ruhatáradat.

Első lépésként pakold ki a gardróbodat és rendezd a ruháidat három csoportba, majd csakis és kizárólag a szeretem – jó rám  viselem csoportot tedd vissza a szekrényedbe!
Másodiknak szerezd be a hiányzó alapdarabokat!
Harmadikként egészítsd ki néhány szezonális darabbal.
Legvégül pedig dobd fel a meglévő ruhatárad kiegészítőkkel!