Családháló

Kezdőoldal Otthon és trend Ötlet kavalkád a babaszoba kialakításához

Ötlet kavalkád a babaszoba kialakításához

Milyen bútorokat szerezzünk be kisbabánk érkezésére? Amikor a csecsemő szobáját rendezzük be, a legfontosabb bútordarabok: a babaágy, egy pelenkázó és egy tárolóbútor a ruhácskáknak.

Babafalva,

Helyet kell találnunk a pelenkának, babaápoló szereknek is. Szükséges még egy kényelmes fotel vagy kanapé a szülők számára. Etetésnél, az esti meseolvasáskor, vagy ha csak úgy ott töltjük az időt gyermekünkkel, nagy hasznát fogjuk venni. Lehetőleg magas támlás, kényelmes ülőalkalmatosságot válasszunk. Ha elfér, lábtartóval tehetjük még komfortosabbá a babaszobában töltött időt. Gondoljunk arra is, hogy bébivel a karunkban könnyen fel tudjunk állni, ne legyen túl süppedős.

Ha sok helyünk van a fürdőszobában, érdemes egy pelenkázó helyet ott vagy ott is kialakítani. A jó fényviszonyok és a jól tárolható szemetes, illetve a kellemes hőmérséklet és a tisztíthatóság mind nyomós érvek ennek megteremtésére.

Kezdjük inkább kevés bútorral, később igény és hely függvényében bővíthetjük a berendezést. Ami biztos, hogy később sok és praktikus tárolási lehetőségre lesz szükségünk…

A bejegyzés itt folytatódik.

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
A Szent Család titka – Bíró László püspök márciusi levele

Hívom a családokat, házaspárokat, jegyeseket és szerelmeseket, a családokat szerető szerzetes- és paptestvéreket, és mindenkit, aki a család és az...

Close