Ötlet kavalkád a babaszoba kialakításához

Milyen bútorokat szerezzünk be kisbabánk érkezésére? Amikor a csecsemő szobáját rendezzük be, a legfontosabb bútordarabok: a babaágy, egy pelenkázó és egy tárolóbútor a ruhácskáknak.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
ötlet
2018. március 06. Babafalva

Helyet kell találnunk a pelenkának, babaápoló szereknek is. Szükséges még egy kényelmes fotel vagy kanapé a szülők számára. Etetésnél, az esti meseolvasáskor, vagy ha csak úgy ott töltjük az időt gyermekünkkel, nagy hasznát fogjuk venni. Lehetőleg magas támlás, kényelmes ülőalkalmatosságot válasszunk. Ha elfér, lábtartóval tehetjük még komfortosabbá a babaszobában töltött időt. Gondoljunk arra is, hogy bébivel a karunkban könnyen fel tudjunk állni, ne legyen túl süppedős.

Ha sok helyünk van a fürdőszobában, érdemes egy pelenkázó helyet ott vagy ott is kialakítani. A jó fényviszonyok és a jól tárolható szemetes, illetve a kellemes hőmérséklet és a tisztíthatóság mind nyomós érvek ennek megteremtésére.

Kezdjük inkább kevés bútorral, később igény és hely függvényében bővíthetjük a berendezést. Ami biztos, hogy később sok és praktikus tárolási lehetőségre lesz szükségünk…

A bejegyzés itt folytatódik.