Családháló

Kezdőoldal Történetek 18 hónapos gyereket zavart ki édesanyjával együtt a biztonsági őr a bankból, mert a gyerek „nyűgösködött”

18 hónapos gyereket zavart ki édesanyjával együtt a biztonsági őr a bankból, mert a gyerek „nyűgösködött”

Negyven percnyi várakozás után egy másfél éves kisgyerek nyűgösködni kezdett a babakocsiban, amelybe édesanyja betolta a bankba. A kicsi nem sírt és nem is kiabált, csupán nyöszörgött, ezzel fejezve ki, hogy – joggal – elege van az ügyintézésből. „Viselkedése” azonban arra késztetett egy biztonsági őrt, hogy őt és édesanyját kitessékelje a bankból.

Családháló,

A banki alkalmazottak közül senki nem kelt az anyuka védelmére, ám az egyik ügyfél igen: ő volt az egyetlen, aki felemelte a hangját az őrrel szemben, ám az hajthatatlan maradt. Ekkor hívták a bankfiók vezetőjét, aki visszakísérte az anyukát és a kisgyereket a bankba.

Az őr nem kért bocsánatot sem viselkedéséért, sem azért a mondatáért, ami így hangzott: „Egy intelligens és okos gyerek ezt megérti.”

Nektek mi a véleményetek az ügyről?

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
Anya, apa, ma már nem kell segítenetek, egyedül is megoldom!

A fenti mondat, az önállósodás tudata –bennem legalábbis- a megkönnyebbülés mellett, mindig egy kis feszültséget is okoz. Megint elértünk egy...

Close