Geréb Ágnes homeopátiás segítsége állított meg egy vetélést!

Geréb Ágnesről mostanában sajnos szinte kizárólag a vele szemben tanúsított, méltatlan és embertelen bánásmód kapcsán hallunk. Következzék most egy édesanya régebbi beszámolója arról, hogyan akadályozta meg Geréb Ágnes homeopátiával, hogy elvetéljen, és hogyan tudott ezáltal egészséges babának életet adni.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
történetek
2017. február 14. Családháló

Bár a homeopátia egyik azoknak a témáknak, amelyet nagyon sokan nagyon sokféle módon támadnak, akik alkalmazzák, azok pontosan tudják, milyen csodálatos módon erősítik fel a szervezet öngyógyító képességét a kis fehér golyócskák. Ezt a módszert alkalmazta Geréb Ágnes is, amikor egy, a 16. hétben járó kismama aggódva hívta fel, hogy szivárog a magzatvíz.

A kismama jogosan aggódott, hiszen hamarosan görcsölni is elkezdett. Ágnes, tudván, hogy az anyuka tart otthon homeopátiás szereket, elmondta neki, mit vegyen be. A szer hatott: 2 óra múltán megszűnt a fájdalom.

Innentől hosszú-hosszú türelemjáték kezdődött: az anyukának nem volt szabad felkelnie, összesen 22 hetet feküdt egyvégtében, miközben támogató családja, gyerekei, férje, édesanyja és barátnője végig segítették. Végül a 40. héten megindult a szülés, amely során a kismama egy hatalmas kisfiúnak adott életet.

Ha kíváncsiak vagytok a részletekre is, kattintsatok ide!