Öt testvért fogadott örökbe egy házaspár, hogy a gyerekeknek ne kelljen elszakadniuk egymástól!

Az arizonai Brenda és Curt Heuer az elmúlt 12 évben 52 gyermek nevelőszülei voltak. Mindenféle korú, nemzetiségű, hátterű gyerek megfordult már náluk, ám Brendáék legfőbb vágya az volt, hogy testvérek találjanak náluk menedékre, akiknek ezáltal nem kell elszakadniuk egymástól.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
történetek
2017. január 02. Családháló

Két évvel ezelőtt Heuerék öt testvért fogadtak be: a kilencéves Briannát, a hétéves Kristylt, a hatéves Bradley-t, a hároméves Emily-t és a kétéves Katie-t. A gyerekeket azért emelték ki eredeti családjukból, mert szüleik súlyos drog- és alkoholfüggőek voltak. Később a gyerekek apja meg is halt, az anyjuk pedig eltűnt. A rokonok nem vállalták az öt gyerek nevelését, s itt jöttek a képbe a Heuerek, akik biztosították, hogy a testvérek együtt maradhassanak és nyugodt, békés körülmények között nevelkedhessenek.

Fáj a szívem, ha arra gondolok, hogy ezeknek a gyerekeknek senki másuk nincs a világon, csak a testévereik”, mondta Brenda a People magazinnak. „Ha nem fogadjuk örökbe őket, minden bizonnyal elszakadtak volna egymástól, és mi nem akartuk, hogy ez megtörténhessen.” Az új család együtt jár kempingezni, evezni, nyaralni. „Apának és anyának hívnak minket”, teszi hozzá büszkén Brenda.

via