Családháló díj – keressük 2022 legjobbjait!

Január 31-ig jelölhetünk olyan szakembereket és intézményeket, amelyek sokat tettek gyermekeinkért.

iskola
2023. január 15. Családháló

Keressük az ország legjobbjait! A Családháló díj jelölési időszakát meghosszabbítottuk, úgyhogy még nem késő leadni a voksokat! Írjatok nekünk megható, vagy éppen megdöbbentő történeteket, jelöljetek olyan intézményeket, illetve szakembereket, akiknek hősies helytállása, odaforduló figyelme, szeretete segítette a családjaitokat az elmúlt évben.

A jelöléseket 2023. január 31-én délig adhatjátok le a jelölőlapokon.

Itt az idő, hogy megkeressük 2022 legjobbjait: a mai naptól útjára indul a Családháló díj jelölési időszaka, amelyben arra biztatjuk olvasóinkat, hogy nevezzenek meg és terjesszenek fel az elismerésre olyan, általuk ismert és szeretett szakembereket, illetve intézményeket, amelyek sokat tettek a gyermekükért az elmúlt évben.

Írjatok nekünk megható, vagy éppen megdöbbentő történeteket, jelöljetek olyan intézményeket, illetve szakembereket, akiknek hősies helytállása, odaforduló figyelme, szeretete segítette a családjaitokat az elmúlt időszakban.

A díj erkölcsi elismeréssel jár és a Családháló olvasóinak jelölése és szavazata nyomán, a Családháló csapatának döntése alapján kerül kiosztásra ünnepélyes keretek között a Budapesten megrendezendő díjátadó ünnepségen.

A díjazás folyamata

A Családháló díj első része a jelölések leadásából áll, majd ezt követi egy rövid szavazási időszak, amikor a jelöltekre lehet szavazni egy meghatározott internetes felületen.

A jelöléseket 2023. január 31-én délig várjuk a cikkben alább megadott internetes űrlapokon. Felhívjuk figyelmeteket, hogy a határidő után érkező jelöléseket nem áll módunkban befogadni!

Ne feledjétek, a jelölések legfontosabb része az indoklás, mely alapján a jelöltet felterjesztitek a díjra. Szavazategyenlőség esetén a Családháló csapata a jelöltekről szóló történetek alapján dönt majd a kategória győzteséről. Ezért kérünk benneteket, hogy ezt minőségi módon írjátok meg nekünk!

A kategóriák

2022-ben az alábbi díjakat hirdetjük meg intézményi és egyéni kategóriákban.

Intézményi kategóriák:

2022 szülészete
2022 óvodája
2022 általános iskolája
2022 mini bölcsődéje
2022 családi bölcsődéje
2022 munkahelyi bölcsődéje
2022 klasszikus bölcsődéje
2022 különdíjasa (mely intézmény megfelel a kiírásnak, de egyik kategóriába sem fér bele)

Egyéni kategóriák:

2022 kórházi gyermekorvosa
2022 házi gyermekorvosa
2022 védőnője (területi vagy iskolai védőnő is lehet)
2022 óvónője
2022 bölcsődei kisgyermeknevelője
2022 különdíjasa (aki megfelel a kiírásnak, de egyik kategóriába sem fér bele)

Tehát ne feledjétek, az általatok díjazni kívánt szakembert, illetve intézményt első körben jelölni kell a díjra, a jelölések összesítése után következik majd a szavazás!

Jelölni és szavazni kizárólag a megadott internetes űrlapokon lehet. Más formában jelölést, illetve szavazatot nem fogadunk el! 

A beérkezett jelölésekről az intézményeket és az egyéni jelölteket a szavazás előtt telefonon és e-mailben értesítjük.

A jelölőlapok elérhetőségei:

Intézményt szeretnék jelölni

Szakembert szeretnék jelölni

További információkért írjatok nekünk a szerkeszto@csaladhalo.hu e-mail címre!

A díjakat a hagyományoknak megfelelően ünnepélyes keretek között fogjuk átadni Budapesten. Az eseményre a jelölteket, a díjazottakat, valamint családjaikat és a Családháló olvasóit várjuk szeretettel. A díjátadón a kategóriák győztesei mellett a jelöltek sem távoznak üres kézzel: megkapják a Családháló emléklapját, melyen szerepel, hogy felterjesztették a 2022. évi Családháló díjra.

A díjátadó időpontját és helyszínét később fogjuk közzétenni.

Fontos! A kategóriák győztesei az okleveleket, illetve a jelöltek az emléklapokat kizárólag személyesen, a díjátadó ünnepségen tudják átvenni. Postai úton, illetve interneten történő továbbításra nincs lehetőség.

A címlapkép forrása: Családháló.hu