Ez már háború! Turbófokozatra kapcsol a Disney LMBTQ-gépezete

A Disney azt tervezi, hogy szereplőinek 50 százalékát szivárványosítja...

iskola
2022. április 24. Családháló

Amerikában már nagyon jól látható, ami itthon még szerencsére csak sejthető: hogy miért van szükség a gyermekvédelmi törvényre, és miért volt fontos a gyermekvédelmi népszavazás, amelyet liberális körök megpróbáltak teljesen ellehetetleníteni.

Egy floridai példa mutatja, mi következhet nemsokára nálunk is, ha nem lépünk fel határozottabban a gyermekeinket fenyegető ideológiákkal szemben.

Az alábbi történetet sajnos nem a szépreményű és jobb napokat látott meseíró, de nem is a szerkesztő találta ki.

Történt ugyanis, hogy Floridában egy olyan jogszabály született, amely a Szülői jogok az oktatásban nevet viseli. A törvény hasonlatos a hazánkban nemrég elfogadott gyermekvédelmi passzushoz, ugyanis kifejezetten tiltja, hogy az alsó tagozatos gyermekek szexuális irányultsággal és genderidentitással foglalkozó oktatásban részesüljenek, de tartalmaz olyan rendelkezést is, miszerint tilos az ideológiai oktatás az idősebb, de nem megfelelő korú diák részére is.

A Disney, amelynek ikonikus szórakoztatóközpontja éppen ebben az államban helyezkedik el, és amely évek óta érzékenyíti gyermekeinket különböző LMBTQ-karakterek szerepeltetésével, most úgy tűnik, a törvény hatására hadat üzent mindenkinek, aki meg szeretné védeni gyermekét a nem kívánt tartalmaktól. A vállalatóriás ugyanis úgy fejezte ki a nemek és a szexualitás osztálytermi oktatását korlátozó intézkedés elleni nemtetszését, hogy turbófokozatra kapcsolt, ami az érzékenyítést illeti:

„Vállalatként az a célunk, hogy ezt a törvényt a jogalkotó hatályon kívül helyezze vagy a bíróság megsemmisítse” – reagálta Karey Burke, a Disney General Entertainment elnöke, majd sietett célként megjelölni, hogy a szereplők 50 százaléka LMBTQ+ vagy más kisebbség tagja legyen az elkövetkezendő Disney-alkotásokban.

Mi ez, ha nem hadüzenet a normalitás ellen? 

Florida sem volt rest reagálni a gyermekeket célzó fenyegetésre: a republikánus többségű törvényhozás csütörtökön jóváhagyta a Walt Disney Co. vállalat vidámparkjainak otthont adó terület különleges adókörzeti státuszát megszüntető törvényjavaslatot. Ez azt jelenti, hogy megszűnik az a több oldalról megtámogatott szabályozás, amely 1967 óta számos területen kedvezett a vállalatnak: többek között bizonyos adók és díjak alól mentesítette a Disney-t. Az engedmény lehetővé tette a mesebirodalom számára, hogy Florida államban több, mint 50 éven keresztül minimális bürokráciával és kedvezményes adózási feltételekkel üzemeltesse vidámparkjait és üdülőhelyeit.

De félő, hogy a történet itt még nem ér véget.

A Disney olyannyira elkötelezett a téma iránt, hogy korábban azt is bejelentette, a vállalat a munkatársak gyerekeinek a pubertásblokkolóit is kész kifizetni.

Nincs kétség afelől, hogy beváltják a fenyegetésüket, és egyre több transznemű Hófehérkével és lányokat szerető Pokahontasszal találkozhatunk majd a filmvásznon. 

A CitizenGO arra figyelmeztet, hogy mi, akik a vállalat termékeit „fogyasztjuk”, nagyon is felelősek vagyunk azért, hogy merre fut ki a történet, és sikerül-e azt időben megállítani. Hiszen a mesebirodalmat a mi pénzünk üzemelteti. „Még mindig érdekük, hogy pénzt költsünk náluk. Még mindig szükségük van ránk. Ezért kell most ellenállást szerveznünk a politikai cselekvés mellé” – figyelmeztet a civil szervezet, amely most kampányt indított annak érdekében, hogy megakadályozza a Disney-t abban, hogy akaratunk ellenére ránk kényszeríthesse az LMBTQ-törekvéseket.

A CitizenGO egyébként évek óta kongatja a vészharangot a mesebirodalom növekvő LMBTQ-aktivizmusa miatt, de most, amikor világszerte terjed a hír a floridai összetűzés okán, talán megérett az idő a változásra.

Érdemes együtt felemelni a hangunkat annak érdekében, hogy a cég megértse: nem minden szülő ért egyet üzletpolitikájával. Nem mellesleg a vállalat sem egységesen vélekedik arról, ami a színfalak mögött zajlik: bennfentesek szerint pedig a dolgozók között is növekszik az elégedetlenek száma, akik attól tartanak, hogy szülők milliói fordulhatnak el a Disney-től, mivel termékeit nem tartják már biztonságosnak gyermekeik számára. Ez pedig hatalmas bevételkiesést jelentene a filmstúdiónak.

Ezért a CitizenGO most felhív mindenkit a períció aláírására: „Legyünk olyan sokan, hogy Robert Chapek vezérigazgató, a többi vezető és a befektetők se hagyhassanak minket figyelmen kívül!”

Ha mi sem szeretnénk a gyerekszobába több érzékenyítést, írjuk alá a Disney vezérigazgatójának címzett levelet, hogy tudtára adjuk: „elutasítjuk a Disney LMBTQ-aktivizmusát, egyúttal  megfogadjuk, hogy nem veszünk Disney-terméket mindaddig, amíg le nem állítják a gyermekek LMBTQ-agymosását!”

 

Virtuális LMBTQ-varietéval fertőzi a gyerekeket a Disney

Itt a Disney újabb merénylete gyermekeink egészséges szexuális fejlődése ellen

Egy forró férfibarátság titkai – a Disneytől, gyerekeknek

A szellemek már a WC-ben vannak…

Címlapkép forrása: citizengo.org