Jótékonysági Családi Sportnapot szervezett az Ökumenikus Segélyszervezet

A látványos akcióval Kapaszkodó programjának támogatására hívta föl a figyelmet a segélyszervezet.

iskola
2022. június 11. Családháló

A karitatív szervezet azt közölte az MTI-vel, hogy a barcsi szabadstrandról indultak a kastélyosdombói gyermektáborba a térség második Jótékonysági Családi Sportnapjának résztvevői.

A 14,1 kilométeres távot kerékpárral és futva tették meg az indulók, akik Kastélyosdombóra megérkezve hatalmas élőképben formálták meg az Ökumenikus Segélyszervezet 1353-as adományvonalának számait.

A látványos akcióval Kapaszkodó programjának támogatására hívta föl a figyelmet a segélyszervezet, mellyel rászoruló gyerekek nyári táboraira, illetve az egész évben zajló gyermekfejlesztő programjaira gyűjtenek pénzadományt.

A rászoruló hazai gyerekeket támogató Kapaszkodó programot a 1353-as adományvonalon lehet támogatni (egy hívás 250 forint), valamint a www.segelyszervezet.hu oldalon, illetve az ott feltüntetett 11705008-20464565 számlaszámon is fogad pénzadományokat az Ökumenikus Segélyszervezet – áll a közleményben.

(MTI)

A címlapképen az Ökumenikus Segélyszervezet csapata rajt előtt a 27. Aldi női futógálán a fõvárosi Népligetben 2022. május 29-én. Balról a második Gáncs Kristóf, a szervezet kommunikációs igazgatója. Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd