KDNP: A család az emberiség legfontosabb alkotóeleme

iskola
2022. május 15. Családháló

Simicskó István közleményében kifejtette: a család az, amely biztonságot nyújt, „ahol mindig megértenek minket, amely segít, ha bajba kerülünk és akikért minden tőlünk telhetőt megteszünk”. Kiemelte,

a KDNP a családok pártja, „ezért politikai tevékenységünk minden egyes lépését a magyar családok szempontjait mérlegelve, boldogulásukat és sikerüket elősegítve tesszük meg”.

„A 2010 óta eltelt 12 esztendő is megerősített minket abban, hogy nem csak erkölcsi kötelességünk a családok segítése, de demográfiai és gazdasági fejlődésünk záloga is mindez” – fogalmazott a kormánypárti politikus.

Hangsúlyozta, a biztonságban és jólétben élő családok tudják szavatolni egy nemzet erejét, kitartását és jövőbeli sikereit.

Választott politikusokként ezért dolgozunk és a családok nemzetközi napján arra emlékezünk mindannyian, hogy igazán erőt, boldogságot és megnyugvást családjainkból meríthetünk, s nekik köszönhetjük mindazt, amit elérhetünk

– fogalmazott Simicskó István.

(MTI)

A címlapképen Simicskó István KDNP-s országgyűlési képviselő, kormánybiztos látható 2021-ben. (Fotó: Tóth Gábor, Vasárnap.hu)