Keresztény értékekkel kell felvértezni a következő generációt

Életvédő mesekönyv jelent meg, amely az élet szentségére tanítja a gyerekeket.

iskola
2021. szeptember 15. Családháló
Elizabeth Johnston
Minden élet megérdemel egy esélyt

A tíz gyermekes Johnston mesekönyve szembe megy a kicsiket minden oldalról bombázó abortuszpárti propagandával – írja a Lifenews. Arra tanítja a szülőket és a gyermekeket egyaránt, hogy minden élet megérdemel egy esélyt, még a meg nem születettek is.  

A családanya kiáll az élet szentsége mellett, könyvével tiszteletre nevel az anyaméhben lévő csecsemőkkel, a fogyatékosokkal és az idősekkel szemben is.

Nekem az ő élete a legfontosabb, nem a sajátom

A történet egyszerű, mégis szívet melengető. Egy mackó mamáról és Mobiról, az ő kis csonka mancsú fiáról szól. A kölyök ugyanis csak egy darab mellső manccsal látja meg a napvilágot. Ám az édesanyának esze ágában sincs elhagyni ezért kis bocsát, vagy keseregni miatta. Akármennyi nehézséggel is kell szembe néznie, kitart imádott kismackója mellett. „Nekem az ő élete a legfontosabb, nem a sajátom” – hangsúlyozza a legveszélyesebb helyzetekben is. Mert hát valljuk be: fél karral azért, sokkal nehezebb az élet, mint azt elsőre gondolnánk.

Liitle Lives Matter
A keselyű képében kísértő ördög

A könyvben megjelenik a rosszra csábító ördög is, egy keselyű képében, aki lépten-nyomon a könnyebb utat hirdeti a medve mamának. „Miért nem hagyod el őt, és élsz egyedül, problémák nélkül?” – hangzik el a kecsegtető lehetőség. De az anya hajthatatlan, és semmi pénzért nem mond le gyermekéről.

Johnston, a mama maci és a kis Mobi történetén keresztül szeretné felkészíteni a gyerekeket arra, hogy felnőttként bátrak legyenek, kiálljanak a keresztény értékek mellett, és minden körülmény között védjék az életet.

Liitle Lives Matter életvédő mesekönyv

A könyv megjelenésekor az írónő, egy erőteljes beszéddel is kampányolt az életvédelem mellett, amelyet közzé tett a Twitter oldalán.

Hollywood manipulálása

„Anyaként megszakad a szívem, hogy a média, az iskolák és a hírességek azt tanítják a gyermekeinknek, hogy a babák abortálása teljesen rendben van.”

A tíz gyermekes édesanyja szerint a modern kultúra ráerőlteti az abortuszt a társadalomra. A hollywoodi celebek, mint Miley Cyrus, vagy Alyssa Milano nyíltan népszerűsítik az abortuszt a közönségük, s köztük a fiatalok számára. Közösségi oldalaikon, megszólalásaikban szinte dicsőítik a többszörös abortálás lehetőségét, hirdetve, hogy a terhességmegszakítás az egészségügy része, amelyhez minden nőnek joga van. A tinik pedig, isszák a szavaikat.

Elizabeth Johnston
Ez lenne a normalitás?

Az írónő szerint rutinszerű, természetes beavatkozásnak mondani a gyermekgyilkosságokat, és elhitetni a fiatalokkal, hogy mindez a normalitás, az nem más, mint módszeres agymosás!

„Ilyen példaképeket szán a társadalom a fiatal lányainknak?” –  teszi fel követőinek a költői kérdést.

Az emberi élet kioltása: bűn

Ezután a vallás oldaláról közelíti meg a témát. A meg nem született életek mind, egytől egyig számítanak.

„Az abortusz egy olyan emberi élet megölése, amelyet Isten a saját képmására teremtett. Így a terhességmegszakítás a Teremtőnk megsértése”.

A családanya kifejti azt is, hogy az abortusz milyen következményekkel járhat. Hogy depressziót, termékenységi problémákat okoz, és a szexkereskedők, illetve a bántalmazók is könnyen kihasználják, visszaélnek vele.

Elizabeth Johnston
Az abortusz népirtás

Végül beszél az elborzasztó statisztikákról, felhívva az emberek figyelmét arra, hogy az abortusz, valójában népirtás. Elmondja, hogy az Egyesült Államokban az 1970-es évek óta több, mint 62 millió csecsemőt vetettek el, ami 2362 abortuszt jelent naponta – hangsúlyozza Johnston.

„Minden 37. másodpercben, egy újabb tehetetlen és ártatlan magzat életét oltják ki.”

A Little Lives Matter valójában egy nyílt támadás a Planned Parenthood ellen, szembeszállva a nők reproduktív egészségének álcája alatt működő abortuszpárti szervezettel.

Elizabeth Johnston

 

„Szülőként a mi feladatunk, hogy megtanítsuk a gyerekeinknek az igazságot. Tudniuk kell, hogy minden élet megérdemel egy esélyt, ezért írtam a Little Lives Matter című könyvet” – összegzi az elmondottakat az író.

 

Kiskorúaknak szóló abortuszkönyv hirdeti a magzatgyilkosságot

Íme, a világ fejtetőre állt