Párkapcsolat-erősítő játék a Házasság Hetében

A párkapcsolatok folyamatosan változnak, alakulnak és megőrzésükért, gyarapodásukért mindig tenni kell.

iskola
2023. február 11. Családháló

A Bízd Rá Magad Szolgálat a tavalyi évben megszervezett, nagysikerű országos párkapcsolat-gazdagító játéka után idén ismét kreatív és humoros kihívásokban való részvételre bátorítja a párokat, hogy tudatosabban, kevesebb krízissel élhessünk együtt, egymással, egymásért…

Tavaly 263 településről 1310 pár regisztrált a Házasság Hetében induló játékra. A párkapcsolat-erősítő kihívásnak volt 20. és 80. életévében járó résztvevője is. Csatlakoztak a játékhoz friss kapcsolatban lévők és olyanok is, akik Isten színe előtt 53 éve tették le a házassági esküjüket.

Az idei feladatok célja, hogy ráirányítsák a figyelmet arra, hogy a párkapcsolatok is folyamatosan változnak, alakulnak és megőrzésükért, gyarapodásukért folyamatosan tenni kell. Az idei Élménytér játék segít a kapcsolatok szakaszhatárainak megismerésében és abban, hogyan kezelhetik ezeket a helyzeteket úgy, hogy ezáltal a köztük lévő kötelék szorosabbá váljon.

A feladatok végigvezetik a játékosokat azokon a változásokon, amelyek a nagy, lobogó, elvakító szerelem időszaka után következnek a közös életükben. Hol találják meg mindvégig az összetalálkozáskor felizzó szikrát? A játék folyamatos tanulásra és kapcsolatépítő munkára ösztönzi a résztvevőket.

Azok a 18. életévüket betöltő, magyarországi lakcímmel rendelkező párok vehetnek részt a játékban, akik 2023. február 19-ig regisztrálnak az alábbi oldalon az Élménytér kreatív és humoros feladatokból összeállított kihívásra.

A játék 1 hónapos időtartama alatt négy feladatsoron át „utazik” a pár, amelyek minden hét vasárnapján kerülnek kihirdetésre a regisztrált felhasználók részére e-mailben, zárt Facebook-csoportban és a bizdramagad.hu felületén.

A tavalyi évhez hasonlóan a kapcsolatok elmélyítésén, egymás újrafelfedezésének élményén túl, rengeteg nyereménnyel is gazdagodhatnak a játékos kedvű párok. Továbbá meghívást kapnak a játék online záróeseményére, ahol egy meglepetés vendég köszönti majd a játékosokat.

A játékot az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye Bízd Rá Magad Szolgálata, a bizdramagad.hu portál párkapcsolati témáihoz kapcsolódó, felkért szervezetekkel a Házas Hétvégével, a CsaládKözPonttal, a KétIgen Alapítvánnyal és a Veszprémi Főegyházmegye Családpasztorációs Irodájával közösen szervezi.

A címlapkép forrása: Pixabay.com