Szabad bejárásuk volt magyar iskolákba a szexuális aktivistáknak 2010 előtt

Rétvári Bence idézett a 2010-ben megjelent, „LMBT érzékenyítő oktatás” című kiadványból.

iskola
2021. július 24. Családháló

A mindenki által jól ismert Soros-szervezet, a Háttér Társaság, 2010-ben egy „LMBT érzékenyítő oktatás” című kiadványt jelentetett meg, amelynek létrejöttéhez az Európai Bizottság is hozzájárult – emlékeztet Facebook-posztjában Rétvári Bence parlamenti államtitkár, kiemelve, hogy a kiadványban kifejtésre került, hogyan tennék az LMBT-propagandát a nemzeti tanterv részévé:

– a földrajzoktatás keretein belül fontosnak tartották, hogy a diákok ismereteket szerezzenek az LMBT-emberek geográfiai elhelyezkedéséről, mozgásáról

– művészettörténeti tantárgyak keretein belül hangsúlyossá tették volna az erotika és a pornográfia képeken való megjelenését, valamint a női, férfi test (akt) fotókon, festményeken való megjelenítését

– médiaismeret és vizuális kultúra keretein belül az órákon beemelték volna a homoszexuális témájú műsorok és filmek elemzését, valamint a képi és szöveges tájékoztatást pl. a Pride­-okról.

A politikus posztjában felidézi, hogy a kiadványban találni ajánlást az iskolán kívüli olyan szabadidős programokra is, amelyek során a diákok homoszexuális szervezeteket keresnének fel a pedagógusokkal. A kiadvány tételesen leírja, hogy hogyan zajlik az LMBT-aktivisták megjelenése az iskolákban, és büszkeséggel számolnak be arról, hogy az Amnesty International kezdeményezésére a 2009/2010-es tanévben több iskolába is eljutott már ez a fajta érzékenyítő LMBT-propaganda. 

„2010 előtt tehát szabadon járhattak-kelhettek szexuális aktivisták az iskolákban, amelyre az Európai Bizottság által támogatott kiadványban foglaltak a bizonyíték” – írja Rétvári Bence. Jogosak tehát a vádak, hogy Brüsszel azért támadja most Magyarországot, mert nem vagyunk hajlandóak beengedni az LMBT-aktivistákat az óvodákba és az iskolákba.

Ezért van szükség a gyermekvédelmi népszavazásra, hogy ezek a tervek nálunk ne váljanak valósággá. A Pride-on felvonuló politikusokra nem számíthatunk. A népszavazáson azonban meg tudjunk védeni a gyermekeinket! – zárja posztját az államtitkár.