Családháló

Kezdőoldal Színek Így változtatta meg a fodrász a depressziós lány haját – és talán életét is!

Így változtatta meg a fodrász a depressziós lány haját – és talán életét is!

Egy szép napon egy rettenetesen elhanyagolt hajú lány érkezett Kayley Olsson fodrászhoz. A 16 éves tinédzser mély depresszióban szenvedett évek óta, s emiatt külsejével sem törődött. Arra kérte a fodrászt, hogy borotválja le a haját, mert mást úgysem lehet vele kezdeni. Kayley azonban egészen mást csinált… nézzétek meg, mit!

Családháló,

Kayley és egy másik fodrász két napon keresztül fésülték a lány haját, akiről kiderült, hogy olyan mélyre süllyedt a depresszióban, hogy az iskolában töltött időt leszámítva soha nem hagyja el a szobáját.

A két fodrász 13 órát töltött azzal, hogy a lány haját újjávarázsolják. Az eredmény csodálatos lett. A lány távozáskor azt mondta: így már egészen biztosan odaáll a fényképezőgép elé az év végi iskolai fotózáskor.

Kayley a történetet kiposztolta a Facebookra. Nem az volt ezzel a célja, hogy megmutassa, milyen szép lett a lány haja, hanem az, hogy felhívja a figyelmet rá, mennyi kamasz szenved depresszióban, segítség nélkül.

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
7 étel, amitől rossz lesz a kedved

A túl sok cukor, ízfokozó, és transz-zsírsav bárkiből képes depressziós és hisztis Hulkot csinálni.

“Aki egyszer szorongott, azt sokszor tévesen pánikbetegként diagnosztizálják”

Ma már attól is pánikba esünk, ha meghalljuk a pánik szót. Egyre többen kérdezik aggódva, talán pánikbeteg vagyok? De mi...

Close