Az üres bébiételes üvegek új élete

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. február 13. szerkesztő

Érdeklődési körömből és a tanulmányaimból adódóan szívügyem a környezetvédelem, így nagyon szeretem az olyan ötleteket, amelyek újrahasznosításra ösztönöznek. Terveim szerint a későbbiekben is láttok majd tőlem ilyeneket. Most az üres bébiételes üvegek újrafelhasználási lehetőségeiről hoztam pár igazán inspiráló képet.

Folytatás…

A legtöbb kisgyerekes háztartásban halmozódnak a bébiételes üvegek. Vétek lenne őket kidobni, hisz számos módon használhatjuk még őket. Tél van, most nincs gyümölcsszezon, hogy lekvárt tegyünk bele, így utánajártam pár alternatív megoldásnak. Meghökkentőnek, szépnek, praktikusnak, faék egyszerűségűnek. Azon túl, hogy gombot, csavart és mütyűrt tartunk bennük, próbáljátok ki az alábbi ötletek egyikét! Képek lenn!

Ha mégsem szeretnétek a kis üvegeket megtartani, akkor, mossátok ki őket és dobjátok a szelektív hulladékgyűjtőbe, a fehér üveg feliratú konténerbe. A címkéket nem szükséges leszedni, de a kupakokat ne hagyjátok rajtuk! Ha csak színes üveg feliratú konténer van, akkor beledobhatjátok abba is, de ha van külön kuka a fehéreknek és a színeseknek is, akkor ügyelni kell, hogy jó helyre kerüljenek. 

A képek forrása a képaláírásokban!

 

 

Itt követheted a blogot a Facebookon: http://www.facebook.com/cumiesruzs

Itt követheted a blogot Twitteren: https://twitter.com/#!/Iziblogja