Indulhat a licit!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. május 28. szerkesztő

Indul a licit a Szegedi Újszülött Életmentő Alapítvány javára. Nálam egy különleges táskára lehet licitálni: OptimistaTáska a neve. Hogy mitől optimista?

Folytatás…

Idézem Zsuzskát, aki megvarrta nekem: „Talán soha nem volt olyan nagy szükség az optimista szemléletre, mint napjainkban. Az oldalon található, egyedi készítésű táskák ezt próbálják megtestesíteni, népszerűsíteni. Mivel méretük egy egyszerű mozdulattal a duplájára növelhető, a leendő tulajdonosok esélyt adnak arra, hogy valami jó történjen velük. Gyarapodhatnak,  legyen az egy váratlan ajándék, vagy egy jó akció a boltban, hiszen helyhiány nem lesz a táskában.”

Ha licitálsz, és adományoddal megtiszteled az alapítvány munkáját, akkor igazi optimizmust adhatsz a legkisebbeknek! A licitnyertes ajándékba kap egy üveg különleges eperdzsemet is.

Kikiáltási ár: 2500 Ft

A gyűjtés ideje: 2012. május 28. 8 órától – június 1. 24 óráig

Licitálni a felajánlott táskára a bejegyzés után megjegyzésben lehet. A megjegyzésben adjátok meg a neveteket és a felajánlott összeget. A legmagasabb licitet ajánló mondhatja magáénak a táskát. 

További képek a táskáról Cumi&Rúzs facebookos profiloldalán láthatóak.

A többi felajánló licittárgyát ezen az oldalon tudjátok megtekinteni, az OptimistaTáska facebookos profiloldala pedig itt található.