Itt a nyár, amit már alig vártunk!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. június 19. szerkesztő

  Én úgy gondolom, hogy a gyerek minden korszakát ki kell élvezni ezért nem is szeretem várni a hónapok múlását, hogy mikor jön már a Karácsony vagy a hó a meleg stb… mert olyan gyorsan megnőnek. Így van ez Barnussal is már rengeteg szót mond és gyönyörűen halandzsázik. Sokat vagyunk Balatonon, de gondolom, ezt látjátok a blogolásom nyári rendszerességéből.
  Azt hittem a víz nem fog neki tetszeni, amikor először bevittük úgy nézett ki, de következőre megint megpróbáltunk pancsizni egy kicsit és már ki sem akart jönni a vízből. Pár nap alatt rájött, hogy ez a világ legjobb dolga és mostanra az egész strand tőlünk zeng, amikor haza kell menni.
  Egy pár gondolat, tipp ahhoz, hogy jó legyen a nyaralás:
    Sokaktól hallom, hogy nekik nagyon nehéz nyaralni és mindig szörnyen sikerül. 1. : Gyereke válogatja, mi csak akkor indulunk neki az útnak amikor Barninak alvás ideje van (éjszaka hosszabb utaknál).
  2.: Sok gyerek elalszik a strandon, de az én véleményem, hogy nálunk a kicsi pörög 7-től este 8 fél 9-ig és ha nincs megadva neki déltől 3ig a nyugalom a csend hanem egy strandon kell aludnia valami sátorban akkor nem piheni ki magát és azt megbosszulja napközben. Arról nem is beszélve, hogy az anyukáknak is kell a pihenés.
  3.: Sokat olvastam, utánakerestem ennek a napkrém dolognak. Ugyebár azt mondják, hogy nem is a nap, hanem a különböző krémek, amikkel kenjük magunkat a legkárosabbak. A legtöbb a nap káros sugarait nem is szűri ki csak azt, ami pont jó lenne a szervezetünknek. A gyerekorvosok persze azt ajánlják, ami után pénz kapnak és a legdrágább, de ha valaki rám hallgat, akkor azok jó drágák és szörnyű állaguk van.
  Ha tudtam segíteni örülök, szép napot nektek és várjátok ti is a családi olimpiát. Mi megyünk…