Narancsos-gesztenyés turmix

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2014. május 01. szerkesztő

 

Hozzávalók 1 literhez:

25 dkg bio gesztenyepüré

4 dl tej

1 dl natúr joghurt

2 dl 100%-os narancslé

fél rúd vanília kikapart magja

1 mokkáskanál gyömbér

1 teáskanál rum

3 evőkanál méz

 

A gesztenyemasszát felolvasztjuk, összemorzsoljuk és turmixba tesszük. Fűszerezzük gyömbérrel, vaníliával. Ízesítjük rummal, mézzel. Belekanalazzuk a joghurtot, felöntjük tejjel, narancslével. Simára turmixoljuk. Lehűtve kínáljuk.

Kapcsolódó cikkek

2014. június 15.

Gyors bableves

2014. június 15.

Norvég gyümölcsleves, fagyival