Programok a szabadban a hét minden napjára.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. március 26. szerkesztő

                                                                                                                                                     
Az eltünésem oka a jó idő, mióta 20fok van Barnit nem lehet behozni a lakásba. Már reggel azért nem akartja megenni a kis falatkáit, mert mutatja az ajtót, hogy induljunk ki a kertbe. Minden reggel fél 10től délig kint nézelődünk, Barnus homokot eszik, rohan az ideszoktatott kinti macskánk után, felmászik és kiszedi a komposztot. Amikor pedig úgy érzi elégszer bejárta a helyszint, elindul a kapu irányába és kimegy az utcára nézni az autókat. A lényeg, hogy egy perce sem áll meg.
  Majd déltől alszik olyan fél 3ig. és utána kezdődik, minden előröl. A férjeink azt hiszik, milyen jó nekünk ennyit lehetünk kint a szabadban és csak levegőzünk, míg Ők dolgoznak. Hát szerintem meg annyira kemény egész nap csak menni utánuk, hogy az hihetetlen. Ezért is szoktam délután valami program félét találni, ami kint is van, de kicsit változatosabb, a lényeg ugyanaz, motorozzunk.
Mi ide szoktunk menni:
  A Kopaszi gát nagyon jó motorozás szempontjából, hosszan ki lehet menni a sziget végéig és nincs autó, sajnos sokszor fúj a szél akkor nem jó menni. Amúgy napos, tiszta és nagyon gyerekbarát.
  Most kint voltunk a Margit szigeten nagyon sokan vannak, amit én nem szeretek benne de Barnus elvolt. Letettünk egy plédet és szépen sütött a nap.
  Budakeszi Vadaspark, na az egy jó hely. Hétvégén egy csomó program van az állatokkal, meg lehet simogatni a kis őzeket is. A környéken hatalmasat lehet sétálni a kicsik pedig, láthatnak medvét, rókát, mókust, bölényt és még sok más állatot. Van egy külön rész is ahol a háziállatok vannak, kacsák, malacok, csacsi, boci meg minden.
Ha van valami jó hely, amit tudnátok ajánlani akkor azt örömmel, veszem.