Rolli&Polli Torna Barnussal, avagy mozgás és készségfejlesztő torna, amire örömmel járunk…

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. február 21. szerkesztő

  Már egy ideje Barnussal mozgásfejlesztő tornára járunk. Eljött az idő, hogy észrevettem Barninak már kevés vagyok. Egyszerűen nem elégíti ki az anya kifogyhatatlan mondóka és énektára, valami más kell. Óriási léptekkel fejlődik, mióta elindult, kinyílt előtte a világ, aktívan részt vesz az életben.

   Rájöttem, hogy igényli a gyerektársaságot. Amikor találkozunk a barátnőim hasonlókorú csemetéivel már nem csak eljátszanak egymás mellett a szőnyegen, hanem kifejezettem felfedezik egymást. Megtörténik az első puszi, add ide a játékod stb.

   Korábban már jártunk zenés foglalkozásra és azt is nagy érdeklődéssel fogadta, akkor jöttem rá, hogy ez tényleg nagyon hasznos a gyerekek számára. A mozgás játékos formában segít  fejleszteni a kicsik értelmi-, érzelmi- és testi jellemét. Hála a játéknak, ami az örömök és tapasztalatok kimeríthetetlen forrása, a sok információtól Barnus olyan fáradtan tér nyugovóra, hogy reggelig hangát sem halljuk. Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom, mert a babáknak egy szuper hely és a mamák is ki tudnak kicsit kapcsolódni, nem a megszokott, otthoni környezet és találkozni lehet sorstársakkal.

   www.rollipolli.hu