10 szokatlan ajándékötlet kismamáknak

Igen, tényleg vannak olyan előrelátó emberek, akik már hónapokkal az ünnepek előtt tudatosan gyűjtögetik az ajándékokat, hogy ne kelljen az utolsó pillanatban kapkodniuk. De vajon mit kapjon az, aki babát vár? Íme néhány ötlet azoknak, akik még csak most kutatnak az igazi és legjobb ajándék után!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2016. december 22. HelloBaby!

Kreatívoknak
Talp és tenyérlenyomat készítő (homok, dombor, gipsz) babakéz és lábszobor készítő
Évekig lehet emlékezni a kisbaba lábának, tenyerének lenyomatával arra, milyen apró is volt nemrég a csemeténk, mielőtt kamasz lett volna belőle. Kismama barátod nem csak magának, de később a család tagjainak is készíteni tud ezek segítségével emléket.

Találhatsz olyan típust is, amelyikkel pólóra, vagy más ruhára lehet lenyomatot festeni. Itt nézheted meg a lenyomatkészítőt.

Muzikálisoknak
Tudományosan is bizonyított tény, hogy a zene jó hatással van a babákra, sőt, már magzat korukban is reagálnak az ismerős dallamokra. Ha közeli ismerős a megajándékozott, akkor kerülhetnek a cd-re az ő kedvenc számai is. Ha ebben nem vagy annyira biztos, akkor válassz olyat, aminek jó hasznát veszi majd akár a vajúdáskor, vagy pihenéskor, relaxáció közben. Itt válogathatsz!

girl-869213_1920

Azoknak, akiknek jól jön a kikapcsolódás
Ha az ismerősöd munkamániás, és az a veszély fenyegeti, hogy a munkahelyéről megy szülni, lepd meg egy Babymoon pihenéssel! Ez afféle kismamás wellnesshétvége, ahol kifejezetten a párok igényeire és a várandósság körülményeihez hangolják a kínálatot. Azért is remek ötlet, mert a baba születése után egy ideig nem nagyon lesz lehetőség hasonló, kettesben kiruccanásra.
Kedvencünk ez: www.naturahill.hu Zebegényben, kreatív programokkal megtűzdelve

Romantikusoknak
Egyes kultúrákban szokás a kismamát olyan ünnepséggel kényeztetni, amely segíti őt a szülésre-vajúdásra testben és lélekben egyaránt megerősödve felkészülni. Te magad is szervezhetsz ilyen alkalmat, de vannak tapasztalt dúlák, akik ötletekkel, vagy az egész ünnepség levezénylésével segítségedre lehetnek.
Érdemes az erre az ünnepre szóló utalványt meg nem szabott időponttal átadni, hogy a kismama választhassa meg, mikor szeretne élni a lehetőséggel

pregnant-woman-1910302_1920

Egy kis kényeztetésre vágyóknak
A várandósság időszaka a feltöltődés ideje is, ezért remek ötlet olyan ajándékot adni, amivel egy kismama kényeztetheti magát, ellazulhat, kikapcsolódik.
Azt Te döntsd el, hogy ismerősöd vajon egy színházi estének, vagy egy kismama masszázsnak örülne-e jobban. Akár mindkettőt a csomagba teheted, kiegészítve édességgel vagy természetes kozmetikummal. A szülés után egy ideig biztosan nem lesz lehetősége moziba, színházba menni. Örülni fog a figyelmességednek.

A cikk ide kattintva folytatódik.