Nick Vujicic a családról

Nick Vujicic történetét aligha kell bemutatni. Ő az, aki kezek és lábak nélkül tudja az embereket motiválni. Mára két gyermekes férj és boldogan él gyönyörű feleségével. A sok utazáson és előadáson kívül videósorozatot készített. A rövid filmeken gondolatait osztja meg, történeteket mesél, de főleg erőt ad a mindennapokhoz.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
egészség és lélek
2015. december 10. Aipmilo

Nick Vujicic történetét aligha kell bemutatni. Ő az, aki kezek és lábak nélkül tudja az embereket motiválni. Mára két gyermekes férj és boldogan él gyönyörű feleségével. Ezt a fényképet a minap posztolta a facebook oldalán, amikor életében először járt a Disney landben a családjával.


A fenti fényképet Nick a minap posztolta a facebook oldalán, amikor életében először járt a Disney parkban a családjával. 

Mostanában is folyamatosan tartja előadásit, de a sok utazáson kívül egy videósorozatot is készített, könyveket ír. A rövid filmeken gondolatait osztja meg, történeteket mesél, de főleg erőt ad a mindennapokhoz. Kettőt válogattunk ide: az első egy megfogadásra érdemes tanács, a második egy megható történet!

Itt a családról beszél. Senki nem úszhatja meg a nehéz napokat, amikor a családi élet teher lehet, de ha tudatosan keressük azt amivel szerethetjük őket, akkor nem veszik el a csoda!

 

Egy alkalommal Nick találkozott egy kisfiúval, akinek szintén nem volt keze, lába. Ebben a videóban arról beszél, hogy hogyan történnek a csodák és, hogy mi is lehetünk azzá, mások számára!