Újra indul a Pure Budapesten és Győrben!

A kamaszkorban elindulnak a fiatalokban a kérdések: Ki vagyok? Szerethető vagyok-e? Mihez kezdjek az életben? Kikkel barátkozzam? Mely értékek fontosak számomra? Jó-e az, amilyen vagyok? Értékes vagyok-e? Mindeközben rengeteg elvárással és lehetőséggel találkoznak, ami egy belső bizonytalansághoz vezet: Mit válasszak? Milyen döntéseket hozzak ahhoz, hogy egy valóban teljes életet alapozhassak meg? Ebben a válaszkeresésben nyújt nekik segítséget a Pure.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
kamasz
2018. augusztus 28. Családháló

A Pure egy olyan közösség, ahol a résztvevő lányok őszintén, álarcok nélkül lehetnek jelen, tehetik fel a kérdéseiket és oszthatják meg a gondolataikat. Az alkalmak során olyan témákról beszélgetnek, amelyek meghatározzák az ember életútját: fontos szerepet kap a helyes önértékelés és énkép kialakítása, a jellemfejlődés, az otthonról kapott értékek megszilárdulása, az emberi kapcsolatok és az Istenkapcsolat erősítése. A Pure-ban a résztvevő lányok a nőiességüket a mindennapok szintjén fedezhetik fel,  ahogyan megjelenik a viselkedésükben, a kommunikációjukban és a megjelenésükben.

A témák, melyekkel foglalkoznak többek között a külső-belső szépség; nőiesség; szabadság, döntések, felelősségvállalás; érzelmi intelligencia; stílus, egyediség; kommunikáció; női alakok a Bibliában; önbecsülés, önbizalom; szerelem, párkapcsolat; konfliktuskezelés; hitelesség, önazonosság. A Pure  havi egy szombati napot jelent, két tanéven keresztül. Az év kiemelkedő eseményei közé tartozik az Anya-lánya Teaház, a Pure hétvége és az Apa-lánya Nap.

A szervezők szeretettel várnak minden 14-16 éves lányt ősszel induló budapesti és győri csapatukba! Jelentkezni a www.youarecalled.hu honlapon keresztül lehet.

A csapatlétszámok korlátozottak, ezért jelentkezési sorrend alapján fogadják a fiatalokat.