A szülők válogathatják össze a meséket a legújabb applikációban!

A BabyTv új alkalmazásában mesékből, dalokból, rímekből készíthetnek egyéni lejátszási listát a szülők, így teljes körűen felügyelhetik gyermekeik tévézési szokásait.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
applikáció
2016. július 20. Csontos Dóra

A BabyTv új alkalmazásában mesékből, dalokból, rímekből készíthetnek egyéni lejátszási listát a szülők, így teljes körűen felügyelhetik gyermekeik tévézési szokásait.


A BabyTV, a FOX Networks Group díjnyertes bébi és kisgyermek csatornája úttörő jellegű funkciót vezetett be a BabyTV video appban. Először nyílik ugyanis lehetősége az előfizetőknek arra, hogy létrehozzák saját lejátszási listájukat, és felügyeljék gyermekük tévézési szokásait.

Az új funkció, mely a „My BabyTV channel” nevet kapta, lehetővé teszi a szülők számára azt, hogy kiválasszák vagy letöltsék kedvenc műsoraikat, dalaikat és rímeiket, és ezáltal egy olyan – korlátlan hosszúságú – csatornának a műsorait szabályozzák, mely egyetlen gombnyomással előhívható, és a zavartalan élvezet érdekében teljesen reklámmentes.

Az anyukák, apukák, és nagyszülők mostantól gyors és egyénre szabható hozzáférést kapnak a BabyTV médiatárához egy olyan – úttörőnek számító – fejlesztésnek köszönhetően, amely a tartalmak közvetlen, hálózaton keresztül történő, ún. „on demand” elérését a személyre szabhatósággal kombinálja.

„A ’BabyTV Video’ alkalmazás sikerét követően színesebb, interaktívabb, egyszerűbb, és szórakoztatóbb felhasználói élményt szerettünk volna biztosítani a családok számára. A csapataink gőzerővel dolgoztak azért, hogy egy olyan univerzális applikációt biztosítsanak a felhasználók számára, amely lehetővé teszi a különböző eszközök közötti átjárhatóságot.” – mondja Gali Lulavi, a Digitális Média osztály vezetője.

„Négy gyermek – köztük egy csecsemő – anyukájaként tudom, hogy a családoknak a minőségi tartalmak korlátok nélküli, barátságos környezetben történő elérésére van a leginkább szükségük. Örömünkre szolgál, hogy a szülőknek, nagyszülőknek gyors és személyre szabható hozzáférést tudunk biztosítani médiatárunkhoz” – teszi hozzá Maya Talit, az Értékesítési és Marketing osztály alelnöke, a BabyTV társalapítója.

A BabyTV Video app a csatorna legkelendőbb műsorai epizódjainak százait kínálja, olyan népszerű karaktereket felvonultatva, mint Charlie, Billy BamBam és a Cuddlies, mindezt havi rendszerességgel frissülő tartalommal. A BabyTV Video – mely mára 25 országban számít a legjobbra értékelt oktatással kapcsolatos applikációnak – jelenleg 14 nyelven (hamarosan még többel) érhető el az App Store-ban.

A BabyTV a világ elsőszámú, a nap 24 órájában sugárzó, teljesen reklámmentes bébi és kisgyermek csatornája 0-4 éves korig. A FOX Networks Group égisze alatt futó BabyTV több, mint 100 országban, 700+ eszközön és 20 nyelven elérhető. A BabyTV-t csúcsminőségű, eredeti és exkluzív műsorok jellemzik, melyet professzionális fejlesztők készítettek kifejezetten a gyermekek és a szülők szórakoztatása céljából. Minden, a BabyTV-vel eltöltött óra történetekben, dalokban, rímekben és szerethető karakterekben gazdag szórakozást ígér. További információk: www.babytv.com