Biztos jelek, hogy szeretnél még egy kisbabát

Mikor jön el a megfelelő idő, hogy belefogjunk a kistestvér-projektbe?

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
Babavárás előtt
2015. szeptember 02. Gyarmati Orsolya

Mikor jön el a megfelelő idő, hogy belefogjunk a kistestvér-projektbe? Erre számos válasz létezik, egy viszont biztos: azt, hogy bennünk, nőkben mikor érik meg a gondolat, egészen pontosan lehet „diagnosztizálni”.


Libidónövekedés

A nők ösztönösen tudják, mikor a legfogamzóképesebbek. Éppen ezért ezekben az időszakokban általában erősebb késztetést éreznek a szexualitásra. Különösen a védekezés nélkülire, ha már testvérprojektről beszélünk…

 Kisbabát a kézbe!

Méghozzá bárkinek a kisbabáját, bármikor! Az újabb gyerekre vágyó nők ellenállhatatlan késztetést éreznek, hogy a rokonságban, a baráti körben, vagy akár az utcán karjukba zárhassanak egy kisbabát.

A többi gyerekünk  hirtelen olyan nagynak és önállónak tűnik…

Már négy éves? Itt az ideje nyári munkát keresni neki!

Kényszeres babafotó-nézegetés

A majdnem felnőtt (értsd: óvodás) gyerekeink babakori képeinek nézegetése hirtelen rögeszmévé válik. „Most nem tudok veled játszani, épp tablót készítek a legcukibb kiskori fényképeidből! Óóóó, nézd csak, mekkora volt a talpacskád!!!”

Romantika reloaded

Hirtelen olyan romantikus hangulatba kerülünk. Lepasszoljuk a gyerekeket és egész estis „randevúra” megyünk a párunkkal. Figyelünk a legapróbb részletekre is (értsd: fehérnemű).

A szomszéd anyuka babát vár? Sírunk!

Már odaát is úton van a kistesó! Elérzékenyülünk, felajánljuk, hogy kölcsönadunk néhány szekrénynyi babaruhát, már csak azért is, hogy részt vehessünk a szomszédasszony életében. Persze a legjobb ruhácskákat nem adjuk oda. Az nekünk kell. Még a végén foltos lesz.

Mikor mész vissza teljes állásba dolgozni, drágám?

Amikor ezt a kérdést teszi fel nekünk a párunk, gyorsan témát váltunk.

Forrás: Babble