Családháló

Kezdőoldal Partedli 3 szuper tojásos trükk, amivel feldobhatod a reggelit

3 szuper tojásos trükk, amivel feldobhatod a reggelit

A tojás az egyik legnépszerűbb alapanyaga a reggeliknek. Ám ha gyakran fogyasztjuk, egy idő után unalmassá válhat. Hogy ez ne történjen meg, mutatunk 3 trükköt, amivel feldobhatod a nap első étkezését! Készíts tojásszívet! Ha megfőzted a tojást, fogj egy keményebb papírlapot, hajtsd ketté és tedd közé a tojást. Ezt követően egy pálcikát rögzíts a lap 2 végéhez úgy, hogy kissé benyomódjon a tojás. Hagyd így pár percig, majd szabadítsd ki a tojást és vágd ketté! Tádám, kész a szívecske! Szabályos kör alakú tükörtojás Fogj egy méretes hagymát, és a közepén vágj ki belőle egy szeletet. Az így kapott külső karikát tedd a felhevített olajba és ebbe üsd bele a tojást. A tojás szabályos kerek formában sül meg. Facebook0Twitter0Hozzászólások hozzászólás

Írta: Vajda Boglárka,

A tojás az egyik legnépszerűbb alapanyaga a reggeliknek. Ám ha gyakran fogyasztjuk, egy idő után unalmassá válhat. Hogy ez ne történjen meg, mutatunk 3 trükköt, amivel feldobhatod a nap első étkezését!


Készíts tojásszívet!

Ha megfőzted a tojást, fogj egy keményebb papírlapot, hajtsd ketté és tedd közé a tojást. Ezt követően egy pálcikát rögzíts a lap 2 végéhez úgy, hogy kissé benyomódjon a tojás. Hagyd így pár percig, majd szabadítsd ki a tojást és vágd ketté! Tádám, kész a szívecske!

Szabályos kör alakú tükörtojás

Fogj egy méretes hagymát, és a közepén vágj ki belőle egy szeletet. Az így kapott külső karikát tedd a felhevített olajba és ebbe üsd bele a tojást. A tojás szabályos kerek formában sül meg.

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
Babamasszőr édesapák

Sok édesapa jelzi azt vissza, hogy úgy érzi: a babamasszázzsal erősödött közte és csecsemője között a kapcsolat.

Close