Péter Szabó Szilvia nem aggódik, de hetente jár ultrahangra

Szilvia a héten jelentette be, hogy édesanya lesz, a babavárás öröméről a Femcafe.hu-nak mesélt. Megtudhatod, hogy miért jár ilyen sűrűn ultrahangra, a műsor után mit fog edzeni, és meddig marad színpadon.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2016. május 16. Csontos Dóra

Szilvia a héten jelentette be, hogy édesanya lesz, a babavárás öröméről a Femcafe.hu-nak mesélt. Megtudhatod, hogy miért jár ilyen sűrűn ultrahangra, a műsor után mit fog edzeni, és meddig marad színpadon.


Véletlenül derült ki, hogy A Nagy Duett egyik kedvenc párosának profi tagja, Péter Szabó Szilvia babát vár. Szilvi később megerősítette a tényt, hogy anyai örömök elé néz.

Nem mondta el senkinek

„Hamarabb megvolt a vasárnapi dalunk, mint ahogy kiderült, hogy babát várok. Nem azért kaptuk duettpartneremmel, Pachmann Péterrel ezt a nyugalmas, ám testhezálló Quimby nótát, hogy kíméljenek. Én nem is mondtam el senkinek, csak a családnak és a szűk baráti körnek árultam el, a produkcióban dolgozó kollégák viszont az elmúlt időszakban már tudni vélték.

A színpadon énekel, táncol

Fotó: facebook

Kiderült a titka

„Teljesen véletlenül derült ki, hogy áldott állapotban vagyok. Szerettem volna várni a 18. hétig a bejelentéssel, de mivel a csöppség gyorsabban nő, mint gondoltam, úgy döntöttem, hogy a 12. heti genetikai ultrahang után megosztom mindenkivel a hatalmas örömömet. Ez csak egy hét múlva lett volna esedékes, de az egyik napilap a megerősítésem nélkül közölte az én, személyes híremet, így kicsit másként alakult, mint terveztem” – magyarázta az énekesnő, aki kicsit azért megkönnyebbült, hogy innentől mindenkivel bátran megoszthatja boldogságát.

Gyakran jár ultrahangra

„Az anyai szívem azt súgja, hogy minden rendben van a picúrral. Az ultrahangon már láttuk, hogy nagyon kis virgonc. Szeretem megnézni, hogy mi újság van a pocakomban, az elmúlt időszakban hetente mentem ultrahangra, hogy lássam őt, halljam a szívverését, és tudjam, hogy teljesen jól van. De nem vagyok parás mami. Úgy érzem, talán kislányom fog születni, a környezetem is azt mondja, csak a legjobb barátnőm állítja, hogy 100 %, hogy fiam lesz. Nekem igazából teljesen mindegy, csak egészséges legyen. Már most kérdezgetem az orvosokat minden alkalommal, hogy tudjuk-e már, de még nem mutatja meg magát a cseppem”- magyarázta Szilvi, akivel madarat lehet fogatni, amióta várandós.

A cikk még nem ért véget. Olvass tovább!