10 meglepő név, amit magyar sztárok adtak a gyerekeiknek

A napokban született meg Istenes Bence és Csobot Adél kisfia, aki az Ádin nevet kapta, de ugyanilyen különleges nevet kapott korábban a testvére, Nátán is. Kulcsár Edina hamarosan világra hozza Medoxot, és nagyon meglepő volt az is, mikor Ördög Nóra a Mici nevet adta kislányának – összeszedtük a 10 legérdekesebb nevet a magyar sztárvilágból.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
színek
2018. augusztus 21. Origo

Nátán és Ádin

Istenes Bence és Csobot Adél első kisfia a Nátán nevet kapta 2016-ban, akkor sok támadás érte a sztárpárt, a különleges választás nem tetszett mindenkinek. Lehetett sejteni, hogy a második kisfiúnak sem átlagos nevet választanak, a napokban született baba az Ádin nevet kapta.

A nevek miatt a szülők különösebben nem magyarázkodtak, a Nátán jelentése Isten ajándéka, az Ádiné pedig finom, kedves – utóbbi annyira ritka, hogy újszülötteknek adott nevek körében a 2000-es és a 2010-es években nem szerepelt a 100 leggyakrabban adott férfinév között.

Medox

Kulcsár Edináék nem halasztották az utolsó pillanatra a névválasztást: mikor a műsorvezető és párja, Csuti megtudták, hogy fiuk lesz, döntöttek, és nem is akármilyen névvel rukkoltak elő. A kicsi még meg sem született, de a neve miatt már magyarázkodtak a szülők.

A bejegyzés folytatásához kattints.