10 randiszokás, amit visszasírunk

Hol vannak már azok a régi szép idők, ahol minden randevú különleges volt? A férfi virággal várta a nőt, akinek eszébe se jutott, hogy az első alkalomkor egy véletlen kézszorításnál több történhet. Csupa izgalom, és rejtély volt az egész. Senki nem akart semmit elsietni. Kár, hogy ezeket a szokásokat már csak a fekete-fehér filmekből ismerhetjük. De mi nők, fogjunk össze! Követeljük vissza a gentlemaneket!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
udvariasság
2017. június 10. Pozitív nap

1. Találka az ajtóban

Az átizgult készülődés után, milyen unalmas csak egy üzenetet kapni a Messengeren, hogy “itt vagyok”. Sétálj az ajtóhoz, kopogj be, és villantsd rám azt a lehengerlő mosolyod!

2. Ajándék

Manapság első randin virágot, esetleg csokoládét kapni, nagy dolog. Sajnos, még a férfiak vannak felháborodva, ha szóvá tesszük. “Szerintem még nem tartunk ott. Ez csak egy első randi.” Na bumm. Lőttek a varázsnak.

3. Öltözz ki!

Na, nem a kisestélyidre gondoltam, de legalább próbáld a legjobb formádat hozni. Vedd fel azt a régen tartogatott ruhádat, amit csak különleges alkalmakkor veszel elő. Hiszen erről szól az egész. Hogy különleges legyen.

4. Igazi randi

Semmi “Nem lógunk együtt…?” vagy “Találkozzunk itt…” Miért nem lehet azt mondani, hogy “Tetszel nekem, eljönnél velem randizni?”.

5. Udvariasság

Nyisd ki előttünk az ajtót, told be a széket, vagy egyszerűen érdeklődj arról, hogy milyen napunk volt.

6. Mutass be minket

Nem a szüleidnek. Az első randin az még tényleg korai lenne. De ha az utcán találkozunk egy régi ismerősöddel, akkor ne hozz minket kínos helyzetbe azzal, hogy öt percig kell állnunk mögötted szótlanul.

 

A cikket ide kattintva olvashatod tovább!