20 év után fiuk összehozta az elvált házaspárt

Annette Wensley és Duncan Gray 1981-ben házasodtak össze. Fiuk, Stuart születése után azonban elváltak, és 20 évig nem látták egymást. Akkor Stuart megkérte édesanyját, hogy segítsen neki megkeresni az apját.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
család
2017. július 24. Hojdák Annamária

A pár 1979-ben a Brands Hatch versenypályán ismerkedett meg, ahol Duncan autóversenyző volt. Szerelem volt első látásra; ám miután fiuk, Stuart megszületett, elváltak, és teljesen megszakították egymással a kapcsolatot. Az utána eltelt 20 évben mindketten új párkapcsolatokba kezdtek.

When they met at Brands Hatch racing circuit in 1979, it was love at first sight for Annette Wensley and Duncan Gray….

Közzétette: invtrade.net – 2017. július 24.

 

Ám 2009-ben Stuart megkérte édesanyját, hogy segítsen neki megkeresni az apját. Az asszony felhívott régi barátokat, míg végül sikerült megtalálnia a férfit. “A kocsiban maradtam, míg Stuart bekopogtatott Duncan ajtaján – meséli Annette (54). – Pár órával később visszajött, és azt mondta: nagyon jó érzés volt viszontlátnia az apját, de sajnos kiderült, hogy bélrákja van. Szörnyű érzés volt.”

Három héttel később Duncan írt egy emailt volt feleségének. Innentől cseteltek néha, de sosem találkoztak, hiszen mindketten párkapcsolatban éltek valaki mással. Miután szakítottak, gyakrabban keresték egymást, de még mindig nem találkoztak személyesen. Aztán Annette egyszer csak kapott egy hívást a volt férjétől: belső vérzése volt. “Míg a kórházba hajtottak vele, elmondta, hogy mindig szeretett engem – meséli az asszony. – Abban a pillanatban tudtam, hogy én is ugyanezt érzem – de féltem, hogy már késő.”

 

 

A férfi szerencsére túlélte, és a pár végre találkozott. “A szívem csak úgy kalapált, hiszen 28 évig nem láttuk egymást – idézi fel Annette. – De amint Duncan szemébe néztem, elárasztottak a régi érzések.” Azonnal megölelték egymást. “Visszataláltam a lelki társamhoz” – mondja Duncan (58).

Az esküvőt ott tartották, ahol először találkoztak: a Brands Hatch versenypályánál.

Stuart nélkül Duncan és én nem találhattuk volna meg újból a szerelmet – vallja Annette. – Most teljes család vagyunk újra.”

 

via