30 napos guggolás-challenge – hogy a parton neked legyen a legjobb feneked!

Egy hónapon keresztül minden egyes nap guggolj - természetesen meghatározott ismétlésszámmal. Ha teljesíted a kihívást, a jutalmad nem akármi lesz: életed legjobb feneke. Felkészültél?

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
színek
2017. június 03. FemCafé

1. Szűk guggolás

Állj egyenesen, húzd ki a hátad, a kezeidet kulcsold össze a mellkasod előtt. Ezután összezárt lábakkal guggolj le egészen addig, amíg a combod párhuzamos nem lesz a talajjal. Ne ess előre, a térdeid ne mozogjanak össze-vissza, a súlyod nagy része a sarkadon legyen. Tartsd meg egy pillanatig, majd emelkedj fel, egyenesítsd ki teljesen a lábad. Ez számít egy ismétlésnek.

2. Szűk guggolás és lábemelés hátra

Állj egyenesen, húzd ki a hátad, a kezeidet kulcsold össze a mellkasod előtt. Ezután összezárt lábakkal guggolj le egészen addig, amíg a combod párhuzamos nem lesz a talajjal. Most is figyelj a térdeidre, a súlypontodra! Ha megvan, állj fel, majd az egyik lábadat rögtön nyújtsd hátra – a medencéd, csípőd, hátad legyen stabil! Tartsd meg egy pillanatig, azután hozd vissza és vedd fel újra a szűk guggolás kezdőpozícióját. Csináld meg a másik lábbal is. Ez számít egy ismétlésnek.

3. Guggolás

Állj vállszélességű terpeszben, a karjaidat hajlítsd be, a gerinced tartsd egyenesen. Guggolj le stabil térdekkel, addig, amíg a combod párhuzamos nem lesz a talajjal. Tartsd meg egy pillanatig, majd emelkedj fel. Ez számít egy ismétlésnek.

A cikk itt folytatódik!