40 éve együtt a TV2 időjósa és felesége! Hogy csinálják?

Az örökifjú meteorológust nem érdekli, hogy 62 éves, inkább feleségével együtt élvezi az életet, ami a gyerekek kirepülése óta kényelmes, meghitt, de cseppet sem unalmas - írja a Best Magazin.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
színek
2013. május 02. Családháló

Az örökifjú meteorológust nem érdekli, hogy 62 éves, inkább feleségével együtt élvezi az életet, ami a gyerekek kirepülése óta kényelmes, meghitt, de cseppet sem unalmas – írja a Best Magazin.


Soha nem voltam szerelmes típus, de Ágit végtelenül szerettem. Pedig idegesített, hogy az egyetemen ő volt az egyetlen lány, aki nem esett hanyatt a sziporkáimtól – meséli mosolyogva a meteorológus, aki aztán addig udvarolt, míg a szőke lány beadta a derekát. Olyannyira, hogy már a kollégiumban összeköltöztek. „Úgy éltünk, mint Tuba és Tubáné, össze is házasodtunk még az egyetem befejezése előtt. Mindennek már negyven éve!” Lajos 1973-ban kérte meg Ági kezét, született két gyermekük, ma pedig többszörös nagyszülők.

„Mióta kirepültek a gyerekek, mindenben megváltozott az életünk. Soha nem unatkozunk, ma is sokat sétálunk, sportolunk, és évente kétszer-háromszor elmegyünk wellness hétvégékre is. Ez romantikus gesztus a részemről, én ugyanis nem szeretem a vizet. Ági viszont igen, így természetes, hogy elkísérem. Hatvanon túl az ember sajnos már megérzi a korát, de nem ekörül forog az életünk. Sem a felségem, sem én nem beszélünk orvosokról, gyógyszerekről, mint oly sok kortársunk. Pedig hol az egyik lábam fáj, hol a másik, de nem baj, ez azt jelenti, hogy élek. Programokkal, humorral, életszeretettel és megfelelő felfogással az ember nem rágódik a korán. Sőt, a jó oldalát nézem, és ezzel bosszantom is a gyerekeimet. Amikor például biciklizés közben megállunk egy szép helyen, felhívom a fiamat dicsekedni, hogy merre járunk, mire ő szép szavakkal elküld valahova, én pedig rávágom: hát igen, ilyen az élet gyerekek nélkül.

A történet folytatását keresse a Best-ben.