45 kilót fogyott, hogy anya lehessen + fotók!

Negyvenöt kilót fogyott az a brit nő, akit kezdetben a túlsúlya miatt nem vettek fel a lombikbébi programba. Az eltökélt asszony a súlyfelesleg leadása után egészséges kislánynak adott életet. - írja a Blikk.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. január 23. bencze.aron

Negyvenöt kilót fogyott az a brit nő, akit kezdetben a túlsúlya miatt nem vettek fel a lombikbébi programba. Az eltökélt asszony a súlyfelesleg leadása után egészséges kislánynak adott életet. – írja a Blikk.


A bulvárlap cikke szerint a saját fodrászszalont vezető Suzanne Gaskell (30) teljesen kétségbeesett, amikor kizárták a programból. Akkor már évek óta próbálkoztak a férjével, és ez volt az egyetlen reményük a gyerekre. A túlsúly nem akadályozhat meg abban, hogy anya legyek – gondolta az akkor 108 kilós Suzanne, és elhatározta, hogy drasztikus fogyókúrába kezd. Felhagyott a gyorséttermi ebédekkel, leszorította a kalóriákat és hetente háromszor eljárt az edzőterembe. Ennek megfelelően néhány hónap leforgása alatt 45 kilót adott le, vagyis több mint 5 ruhaméretet csökkent az alakja.

A pár 2002-ben házasodott össze, de már azelőtt gyereket szerettek volna – tehát Suzanne több tíz éven keresztül próbált teherbe esni. Már azt hittük, sohasem lehetünk szülők – mondta a nő. Hosszú küzdelem után azonban végre megérkezett a kislányuk, Lily-Ann. Amikor a karomba foghattam, tudtam hogy megérte küzdeni érte – mesélte Suzanne a Dail Mail című napilapnak.

A párról és gyerekéről ide kattintva láthat fotókat.