50 év után talált egymásra anya és lánya

Ötven év után találta újra egymásra anya és lánya a legnagyobb internetes közösségi oldalnak köszönhetően.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. július 20. bencze.aron

Ötven év után találta újra egymásra anya és lánya a legnagyobb internetes közösségi oldalnak köszönhetően – írja a Blikk.


A bulvárlap cikkében hangsúlyozza, Stephanie Phillips csecsemőként látta utoljára édeanyját, Joan Wehrmeyer-t a hatvanas években. A hölgy mindössze 17 éves volt, amikor férjhez ment. Nem sokkal később megszületett a kislánya, de olyan súlyos konfliktusba keveredett a férje családjával, hogy jobbnak látta, ha elmenekül. Hátrahagyta újszülött gyermekét és nekivágott az ismeretlennek. Floridában kötött ki, ahol újra megházasodott. Szült egy gyermeket új férjének, egy másikat pedig örökbe fogadtak.

Elsőszülött lánya most 48 éves, de azt mondja, sohasem tudta kiverni a fejéből, hogy egyszer még találkozik édesanyjával. Úgy nőtt fel, hogy nem tehetett fel kérdéseket ezzel kapcsolatban. Stephanie férjével, Rodney-val együtt nyomozni kezdett, kiderítették a nő leánykori nevét és életkorát, majd rákerestek a Facebookon.

Rövid keresgélés után rábukkantak a profiljára. Joan megerősítette, hogy ő Stephanie anyja, majd néhány levélváltás után találkozót beszéltek meg. Mint kiderült, mindketten balkezesek, és mindketten éttermet vezettek egy időben – írja a Daily Mail.

A nagy találkozóra is egy étteremben került sor, ami olyan jól sikerült, hogy Joan és fia, Stephanie féltestvére most azon gondolkodik, hogy az egész rokonságot összehívja egy nagy ünneplésre.