59 év hűség: a Bozó házaspár tudja a titkot

Ötvenkilenc évvel ezelőtti egybekelésük óta csak mélyült a kötelék a tóalmási Bozó József és felesége, Margit között. 1953-ban ismerkedtek meg, majd egy évre rá össze is házasodtak - számol be az esetről a Borsonline.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2013. február 12. bencze.aron

Ötvenkilenc évvel ezelőtti egybekelésük óta csak mélyült a kötelék a tóalmási Bozó József és felesége, Margit között. 1953-ban ismerkedtek meg, majd egy évre rá össze is házasodtak – számol be az esetről a Borsonline.


– Kalauz voltam a szentendrei héven, a Papa meg kocsirendezőként dolgozott a Filatorigátnál. A kalauznak le kellett szállnia a szerelvényről az indulás előtt, hogy ellenőrizze a fel- és leszállók biztonságát. Egy ilyen alkalommal pillantottuk meg egymást – emlékszik Margit.

A bulvárlap cikkében felidézi a kezdeteket: József ha­mar bemutatkozott a csinos lánynak, s attól fogva mindennap találkoztak, 1954. január 10-én pedig összeházasodtak. Egy évre rá született meg első leányuk, akit egy fiú, majd még egy lány követett.

– Nincsen kanál csördülés nélkül. Nálunk is volt néha összezörrenés, de úgy nem hajtottuk soha álomra a fejünket, hogy haragudtunk volna a másikra – árulja el a jó házasság titkát József a Borsnak.

A házaspárról ide kattintva találhattok fotókat.